Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

Noile produse de igiena dentara: pasta de dinti specializata, Blend-a-med Complete 7 EXPERT ENAMEL PROTECTION si periuta de dinti Oral-B EXPERT ANTI-BACTERIAL vin in intampinarea dorintei tale de a-ti proteja zambetul si de a-l mentine sanatos.
Este dovedit știintific ca ingredientele noului Blend-a-med Complete 7 EXPERT ENAMEL PROTECTION ofera o protectie completa a smaltului, atat printr-o curatire temeinica, cat și prin protectia acestuia.
Aceasta pasta de dinti specializata contine Fluorisil, care imbunatatește rezistenta smaltului la acizi, precum si procesul de remineralizare, prin favorizarea absorbtiei de minerale (calciu si fosfat) prezente in saliva. Ionii de fluor sunt eliberati in timpul perierii dintilor și se integreaza in smaltul dintilor, ajutand la regenerarea și intarirea acestuia, sporindu-i rezistenta la atacurile acizilor.
“Este foarte importanta protejarea smaltului si prevenirea demineralizarii lui. Pasta de dinti potrivita te ajuta la protejarea smaltului impotriva deteriorarii si la mentinerea unui zambet stralucitor, sanatos, pe care sa te poti baza“ declara Dr. Eva Kaiser, Professional & Scientific Relations Manager la Blend-a-med.
Un alt EXPERT este noua periuta Oral-B EXPERT Anti-Bacterial, cu ioni de argint. Tehnologia sa protectiva ajuta la inhibarea dezvoltarii bacteriilor pe suprafata perilor pana la trei luni.
Blend-a-med Complete 7 EXPERT ENAMEL PROTECTION beneficiaza astfel si de ajutorul noii game de periute Oral-B EXPERT Anti-Bacterial, oferind o ingrijire de EXPERT pentru un zambet puternic si sanatos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.