Setari Cookie-uri

Picioare senzuale si sexy

Nu doar o pedichiura frumoasa si epilarea fac ca picioarele noastre sa fie frumoase. Iarna sau vara, fustele se vor purta mereu si o astfel de tinuta emana senzualitate si feminitate. Tocmai de aceea nu trebuie sa lasam ca vreun obstacol sa stea in calea frumusetii picioarelor noastre.

Scapa de celulita

Aceast strat lipidic cuibarit mai ales pe coapsele noastre confera picioarelor un aspect destul de insestetic. Nu e usor sa scapam de celulita, dar daca ne inarmam cu vointa si perseverenta vom iesi invingatoare. Masajele pentru picioare reduc mult celulita. De asemenea foarte utile s-au dovedit si compresele inmuiate in decoct de iedera. Pentru a prepara decoctul sunt necesare circa 300 de grame de planta urscata, care se marunteste bine si apoi se pune la fiert in 1,5l de apa. Apa se fierbe la foc mic timp de doua ore. Apoi se lasa la racit acoperindu-se vasul cu un capac, iar cand decoctul a ajuns la o temperatura suportabila pentru piele, acesta se strecoara si se inmoaie compresele deja pregatite. Acestea se aplica pe coapse, solduri, acolo unde celulita este prezenta.

Asocierea celor de mai sus cu o dieta saraca in grasimi (bogata in fibre si proteine) si cu exercitii fizice pentru tonifierea musculaturii picioarelor cresc sansele de a elimina aceasta problema. Puteti asocia de asemenea si cremele anticelulitice, dar nu le folositi doar pe acestea.

Trateaza petele si bataturile

Daca ai pete pigmentare este bine sa le tratezi, caci dauneaza aspectului pielii. Pentru mai multe informatii despre tratarea petelor pielii poti citi acest articol. Pentru a scapa de bataturi inmoaie picioarele in apa calda. Dupa ce pielea a devenit moale si albicioasa, indeparteaza cu o pila straturile cutanate moarte apoi aplica o felie de ananas timp de cinci minute. Enzimele pe care acest fruct le contine te vor ajuta sa inlaturi bataturile. Repeta acest tratament de cel putin doua ori pe saptamana si vei vedea ca rezultatele nu intarzie sa apara.

Sfaturile noastre de mai sus te vor face posesoara unor picioare tonice, cu o forma frumoasa si lipsite de celulita ce vor da imaginii tale un aspect atragator si feminin.


Un articol de Iulia D.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.