Setari Cookie-uri

Volum pentru par

In fiecare zi aceeasi problema: parul tau este lipsit de volum si nu stii ce sa-i mai faci pantru a-i da putina vitalitate, sa nu mai stea parca lipit de cap

2. Alegeti perii din par natural care nu agreseaza firul. Daca vreti sa obtineti o coafura cu volum, va trebuie o perie rotunda.


3. Uscarea parului este foarte importanta pentru rezultatele pe care le dorim. Daca vreti un par voluminos este bine sa incepeti cu uscarea varfurilor apoi veti usca radacinile, astfel incat aerul sa vina de sub par, umflandu-l. Pentru o coafura rezistenta este bine sa incheiati intotdeauna cu un jet de aer rece.

4. Spuma ( si in general toate produsele de styling) se aplica mai intai pe un pieptene si cu ajutorul acestuia pe par, pentru a evita ingrasarea. Aceste produse se folosesc in cantitati mici si este preferabil sa va limitati la unul singur, fara a folosi de exemplu si spuma si spray fixativ. Acesta din urma se aplica numai la radacina. Este bine sa nu il pulverizati pe intregul par deoarece el va deveni lipicios si isi va pierde volumul.

5. Folositi otetul de mere pentru volum, un remediu foarte vechi, recomandat si in cazul caderii parului. La un litru de apa se adauga doua linguri de otet de mere, in care se clateste parul si apoi se lasa sa actioneze aproximativ cinci minute dupa care se clateste cu apa simpla.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.