Setari Cookie-uri

Lotiuni pentru fata

Lotiunile pentru fata sunt preparate lichide destinate ingrijirii si curatarii tenului. Exista o gama larga de lotiuni adecvate diferitelor tipuri de tenuri insa exista si anumite formule potrivite pentru orice fel de ten

• Se mai poate folosi in fiecare seara o solutie cu 3 grame de bicarbonat dizolvat in 250-300 mililitri de apa.

Lotiune calmanta

• Pentru aceasta lotiune aveti nevoie de flori de soc, care pot sa fie atat uscate cat si proaspete atunci cand este sezonul (iunie-iulie). Aveti nevoie de 100 de grame de flori de soc pe care le zdrobiti si le opartiti in 300 de mililitri de apa. Dupa ce strecurati produsul adaugati trei linguri de apa de colonie si pastrati solutia intr-o sticla.

Lotiune potrivita pentru toate tipurile de ten

• O lotiune deosebita, placut mirositoare si cu efecte foarte bune asupra tenului se bazeaza pe combinatia intre musetel si hamamelis. Toate ingredientele se gasesc in farmacii sau la plafar. Aveti nevoie de 50 de mililitri de apa de trandafiri, o lingurita de miere lichida, 50 mililitri de apa de hamamelis si aproximativ zece picaturi de tinctura de musetel. Se dizolva mierea in apa de trandafiri usor incalzita, dupa care se adauga apa de hamamelis si tinctura de musetel. Produsul se pastreaza in sticla si se agita bine inainte de utilizare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.