Setari Cookie-uri

Frumusetea spatelui

Spatele, adeseori neglijat pe timpul iernii, cel putin din punct de vedere estetic, isi reintra in drepturi odata cu sosirea primaverii. Pentru ca de acum vom purta tricouri

Aceste deviatii, tot mai des intalnite, sunt: scolioza, cifoza si lordoza. Pe masura ce se inainteaza in varsta aceste deformatii se pot agrava daca nu se iau masuri. De aceea daca durerile de spate persista sau observati singure o oarecare deviatie a coloanei consultati medicul, care este in masura sa va recomande gimnastica medicala adecvata tipului de deformare.

Preventiv este bine sa ne verificam in permanenta tinuta, sa fie una corecta chiar si atunci cand lucram la birou. Masa trebuie sa fie la inaltimea taliei iar spatarul scaunului nu trebuie sa fie foarte inalt. Daca sunteti pe strada si simtiti ca tinuta voastra nu este corecta nu va jenati sa intrebati persoana care va insoteste, presupunand ca sunteti insotit de o persoana apropiata. Acest sfat este unul foarte simplu, primit de la un medic. Controlandu-ne in permanenta tinuta ne vom forma o obisnuinta din a sta drepte, asa cum ii sta bine unei femei atragatoare si increzatoare in fortele proprii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.