Setari Cookie-uri

Cum opresc timpul?

Frumusetea este fara indoiala una dintre cele mai importante calitati ale unei femei iar istoria omenirii este o marturie clara in acest sens

La nivel obiectiv puterea de a opri timpul sta in calitatea produselor folosite, in frecventa si corectitudinea folosirii lor si in modificarea obiceiurilor nocive. Gasiti-va timp pentru putina gimnastica, in loc sa mancati popcorn sau inghetata in fata televizorului, acordati-va cinci minute pentru a va hidrata corpul dupa fiecare dus, fixati o zi la final de saptamana dedicata ritualului de frumusete, o zi in care sa aveti timp sa va ocupati pe indelete de fiecare particica a corpului vostru, sa aplicati masti pentru par si pentru ten, sa faceti o baie parfumata, sa alergati in parc si sa va bucurati pur si simplu de compania voastra.

La nivel subiectiv, puterea de a opri timpul se regaseste numai in noi. Ati observat ca exista persoane tinere care in ciuda varstei fragede au un aspect imbatranit, asa cum exista si persoane cu varste mai inaintate care nu tradeaza insa varsta. Desigur ca intervin si factorii genetici asupra carora nu avem influenta, insa daca veti intreba aceste persoane care este secretul lor cel mai probabil va vor raspunde ca se simt bine in propria piele. Aceasta expresie este atat de reala! A te simti bine in propria piele inseamna a te iubi pe tine insati, ceea ce prsupune a avea grija de tina insati.

Si daca reteta materiala a zambetului inca nu a fost descoperita astfel incat el nu se poate comercializa inchis intr-o cutie, reteta pentru un corp frumos a fost descoperita si este la indemana tuturor femeilor care vor sa se simta bine la propriu in propria piele si vor sa demonstreze ca intr-adevar timpul ne poate deveni un aliat. Vom imbuna astfel si cel mai aspru critic: propriul ochi, care cu siguranta va deveni sensibil la ingrijirile noastre si se va bucura tot mai mult de noua imagine pe care i-o vom oferi. Ne vom privi atunci zambind in oglinda si oglinda nu va avea de ales decat sa ne reflecte zambetul!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.