Setari Cookie-uri

10 pentru pedichiura

Daca manichiura noastra este in permanenta impecabila, se poate intampla ca uneori sa neglijam sa facem acelasi lucru si cu unghiile de la picioare, mai ales in sezonul rece. Insa o femeie sexy are grija sa fie sexy pana in varful unghiilor

6. Daca tot suntem la capitolul pedichiura este imposibil sa neglijam aspectul talpilor. De aceea urmatorul pas preupune folosirea unui produs exfoliant pentru realizarea gomajului, combinat cu folosirea unei pile pentru piele care se gaseste in comert. Frecati usor pana cand pielea devine mai moale.

7. Dupa ce picioarele s-au inmuiat bine este mult mai usor sa impingem pielitele unghiilor catre interior. Daca nu sunt foarte mari este preferabil sa nu taiati pielitele ci sa va limitati la a le impinge, deoarece acestea constituie o reala bariera impotriva microbilor.

8. Hidratati inca odata piciorul si unghiile si masati usor.

9. Curatati bine unghiile cu un disc demachiant si putina acetona, pentru a indeparta si urmele de grasime de la crema. Slefuiti inca odata unghia pentru a-i conferi stralucire.

10. Primul strat pe care il aplicati pe unghii este cel transparent. Aplicati mai intai o baza de lac transparent care protejeaza unghia de pigmentii de culoare, previn ingalbenirea si confera si rezistenta pedichiurii. Se aplica apoi lacul de unghii, in doua straturi pentru un aspect cat mai frumos. Aveti grija ca intotdeauna culoarea unghiilor de la picioare sa fie aceeasi cu cea de la maini, nu este tocmai placut ca manichiura sa fie in culoarea visinei putrede iar pedichiura sa fie de un gri metalizat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.