Setari Cookie-uri

Sa ne ingrijim!

Dragelor, e primavara iar vremea da semne sa se incalzeasca asa ca adio pantaloni grosi, paltoane si ce mai imbracam fiecare ca sa ne protejam de frig,dar si ca sa ne ascundem micile defecte fizice.

Pentru intretinerea si ingrijirea unui ten mixt cu tendinta de ingrasare recomand utilizarea unui gel de curatare dimineata si seara (Sebium de la Bioderma este excelent), cate o masca cu argila din cand in cand si o crema neaparat dermato-cosmetica (nu contine parfum) corespunzatoare tipului de ten. De asemenea trebuie sa va impartasesc si modalitatea mea de a-mi face gomaj acasa: cu malai (pe care uneori il amestec cu putin gel de curatare).

Tenul uscat se stie ca trebuie la randul lui curatat si hidratat foarte mult. Este cel mai predispus la riduri, asa ca atentie!!


Ingrijirea ochilor

Ingrijirea ochilor se face prin demachiere (dimineata si seara) si aplicarea unei creme special conceputa pentru ochi, prin miscari circulare in jurul ochiului.

Gatul si decolteul

A nu se trece cu vederea gatul si decolteul….de cate ori aplicam o crema pe fata este obligatoriu sa o aplicam si pe gat masand bine zona pentru a preveni ridurile.
De asemenea, persoanele care folosesc produse de machiaj trebuie sa aiba in vedere aplicarea fondului de ten si pe gat, decolteu, pentru ca pielea sa aiba un aspect uniform.

Ingrijirea corpului

Pentru a avea o piele cat mai fina folosesc un scrub (sau malai) si o crema hidratanta pe care incerc sa o aplic masandu-ma (cand am timp). Problema e cu celulita. Oare cate femei nu se lovesc de aceasta mare problema a pielii? Unii spun ca celulita e rezultatul unei proaste microcirculatii, altii ca este grasimea de sub piele.

Pentru a o “combate“ eu beau multe lichide, incerc sa merg cat mai mult pe jos (caci la sala….nu am timp sa ajung), sa urc scarile (am renuntat la lift) sa mananc fructe si legume, sa imi fac un masaj mai dur in zonele afectate. Cand am timp acasa incerc sa fac miscare macar 15 min avand pe mine niste pantaloni in care sa transpir. De pe vremea cand lucram ca beauty adviser, imi amintesc ca sunt eficiente cremele care contin cofeina , alergatul, inotul, ceaiul verde... (am putea vorbi despre celulita zile intregi).

Asadar, dragelor, la treaba!

Trebuie sa fim frumoase in vara asta!

Cu drag,

Favorite

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.