Setari Cookie-uri

10 pentru parul tau!

Parul tau are nevoie permanent de o ingrijire completa. Iti prezentam mai jos 10 dintre cele mai importante noutati in domeniul ingrijirii parului. In plus, te invitam sa ne dezvalui secretul frumusetii parului tau!

O vara 100% cool …cu head&shoulders menthol
Vara este mereu cald si cool-mea, simti mereu nevoia de improspatare. Nu mai numara disperata gradele si nici fetele care se uita dupa el! Fa-ti mai bine iarna car si vara sanie si pastreaza-ti capul fresh si mintea limpede..sau capul limpede si mintea fresh?
head&shoulders menthol te ajuta sa ai o perspectiva limpede pentru ca iti ofera 100% prospetime si elimina matreata pana la 100%. Mentolul te racoreste prin stimularea receptorilor din scalp si inhibarea reactiilor corpului generate de caldura prea puternica. In acelasi timp, formula cu Actizinc combate matreata, ajuta scalpul sa-si recapete echilibrul natural si actioneaza asupra simptomelor asociate matretii (roseata, iritatii, senzatia de piele a capului care strange). Cu head&shoulders menthol esti cool, indiferent de situatie.
Pret recomandat: head&shoulders menthol: 9.8 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.