Setari Cookie-uri

10 pentru parul tau!

Parul tau are nevoie permanent de o ingrijire completa. Iti prezentam mai jos 10 dintre cele mai importante noutati in domeniul ingrijirii parului. In plus, te invitam sa ne dezvalui secretul frumusetii parului tau!

Pentru o vara perfecta...
Par sanatos la orizont? In miez de vara? Desigur, dragi iubitoare de soare! Cu Londa Professional, orice coama poate radia de sanatate. Chiar si atunci cand “globul de foc” se afla in plina reprezentatiei de vara. Cum? De ce? Pentru ca Londa Professional pune la dispozitie 2 game imbatabile. De regenerare si hidratare. Create special pentru lupta cu soarele. Masca intensiva de regenerare - Hair Rebuilder - lasa parul matasos. Si ii ofera o ingrijire intensiva. La randul lui, spray-ul balsam de regenerare hidrateaza instant parul uscat.
Pe de alta parte, samponul de hidratare Moisture Kiker previne uscarea parului, iar spray-ul balsam din aceeasi gama hidrateaza in doi pasi si trei miscari partile uscate ale firelor de par.
Vis? Nu! Realitate! Vara aceasta parul tau va straluci cu adevarat. Datorita gamelor de regenerare si hidratare de la Londa Professional. Incearca si tu!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.