Setari Cookie-uri

Protejeaza-te de soare

Miros de flori, gaze ce zumzaie nestingherit in aer, parfum de salcam, trilurile pasarilor, razele solare ce strapung norisorii albi de pe cerul albastru, e clar primavara s-a instalat confortabil. Atmosfera s-a incalzit considerabil iar noi vrand-nevrand suntem expusi razelor solare.Sa fie bine, sa fie rau?

Soarele mai ajuta si in cazul acneei. Insa fiti cu bagare de seama, statul prelungit la soare o poate agrava! Totul se face cu masura dar si cu sfatul medicului dermatolog. Daca vreti o culoare naturala pentru parul dumneavoastra aplicati un spray cu factor de protectie solara pe par si stati la soare, dar nu mult. Treptat veti vedea ca parul capata o nuanta placuta. In general, datorita soarelui parul isi schimba culoarea in functie de anotimp, iarna si toamna prinde o culoare inchisa iar primavara si vara se deschide mult la culoare.Chiar si un specialist in domeniu, Geta Voinea, amintea odata ca soarele da parului, chiar si vopsit, o nuanta placuta.

Nu uitati cand stati la soare este importanta hidratarea, intrucat parul, pielea se pot deshidrata iar factorul de protectie este pionul de baza-el ne protejeaza de arsuri, preintampina imbatranirea pielii, pentru ca soarele, lipsa lichidelor, o ingrijire saraca a tenului, zestrea genetica aduc ridurile pe tenul dumneavoastra

Un articol de: Madalina Stama

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.