Setari Cookie-uri

Machiajul natural

Machiajul natural nu numai ca este cel mai potrivit pentru zi insa reprezinta una dintre tendindetele in make-up ale acestui sezon si este preferat de foarte multe vedete ale Hollywoodului.

Ca reguli generale, retineti ca ochii verzi sunt foarte bine pusi in valoare de culori precum: verde, auriu, mov, caramiziu. Pentru ochii albastri alegeti bleu, gri sau argintiu, pentru cei caprui se recomanda rozul, auriul sau movul iar pentru ochii negri se potrivesc cam toate culorile insa preferabil cela mai deschise, evitand tonurile de maro sau gri inchis. Insa retineti regula machiajului natural: toate aceste culori trebuie sa fie alese in tonuri pale, nu aprinse.

Pentru pometi alegeti tonuri de piersica daca aveti tenul mai inchis sau un roz pal daca aveti tenul deschis. Cel mai potrivit mi se pare fardul compact, care este mai rezistent si nu se aduna, formand neplacutele pliuri.

Daca vreti sa accentuati buzele folositi un gloss sidefat, mai ales daca vreti sa obtineti si putin volum pentru buze, insa neaparat in culori pale.Rujul rosu sau tonurile puternice sunt total excluse, la fel si conturul buzelor. Daca nu va place rozul pentru buze puteti sa alegeti un ton de portocaliu, sau chiar mov, foarte deschis. Se poate folosi de asemenea si rujul mat pe care il estompati muscand dintr-un servetel si apoi aplicati un luciu de buze incolor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.