(P) Luxul pe care ti-l permiti

Kudika
8 Mai 2008

De atatea ori ne-am gandit la lux si ni l-am imaginat in toate ipostazele pe care ni le-am dorit vreodata, incat inevitabil am ajuns sa il asociem cu acel ceva la care merita sa visam din cand din cand, dar pe care nu il vom simti niciodata altfel.

De atatea ori ne-am gandit la lux si ni l-am imaginat in toate ipostazele pe care ni le-am dorit vreodata, incat inevitabil am ajuns sa il asociem cu acel ceva la care merita sa visam din cand din cand, dar pe care nu il vom simti niciodata altfel. Ne-am rezumat asadar sa rasfoim revistele cu produse de le cele mai faimoase branduri, sa analizam admirativ showurile de moda si sa oftam resemnate - stralucirea este pentru cei bogati. Cu toate astea asistam la o tendinta care nu poate decit sa ne incinte – LUXUL devine accesibil.

Imposibil la prima vedere, prea frumos ca sa fie adevarat la a doua, luxul ajunge treptat sa se desprinda totusi de lumea glamour, de universul „cosmetizat” din lumina reflectoarelor si sa se apropie de fiecare dintre noi. Pretul nu mai este asadar direct proportinal cu calitatea, un element ce traseaza limita intre produse bune si rele. In plus, compromisurile de dragul ieftinirii nu-si mai au locul aici si nici standardele nu mai coboara odata cu un cost multumitor.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: