Setari Cookie-uri

(P) Luxul pe care ti-l permiti

De atatea ori ne-am gandit la lux si ni l-am imaginat in toate ipostazele pe care ni le-am dorit vreodata, incat inevitabil am ajuns sa il asociem cu acel ceva la care merita sa visam din cand din cand, dar pe care nu il vom simti niciodata altfel.

Pe scurt, redefinirea luxului incepe! Daca in industria fashion chiar si cele mai mari case de moda au lansat colectii bazandu-se pe conceptul de lux accesibil, Avon urmeaza trendul inaugurandu-l si in universul cosmeticelor. Gama Anew aduce acele produse avansate, cu proprietati si beneficii pe termen lung, asigurand efectele unor produse de lux la preturi accesibile. Oferind alternative pentru fiecare problema a tenului, Anew pleaca de la o tehnologie la fel de noua care nu numai ca reface aspectul pielii dandu-i vitalitate si fermitate dar, in acelasi timp modifica procesul de imbatranire natural al pielii.

Desi majoritatea cremelor inteligente se inscriu in gama produselor de lux si sunt, de cele mai multe ori, complet inaccesibile, prin aparitia unei noi categorii de produse, Affordable Luxury, luxul devine accesibil! Daca in fashion, categoria este consacrata prin colectiile special concepute de designeri pentru marile lanturi de magazine precum H&M sau Adidas, in skincare categoria este abia la inceput.

De ce sa mai cheltuim asadar enorm in virtutea ideii ca tot ce e foarte scump e bun, cand lucrurile sunt departe de a mai sta la fel? De ce sa renuntam la produsele cu adevarat bune, pe care fiecare dintre noi le merita, mai ales cind vine vorba de tenul nostru? De ce sa apelam la chirurgie estetica sau tratamente neplacute cand solutii avansate, neradicale ne sint accesibile? Cand vine vorba despre ingrijire si frumusete nimic nu poate sa fie prea mult sau prea greu. Nu ne trebuie decat putina atentie, ca sa aflam ca luxul este mai aproape ca niciodata. Iar gama Anew de la Avon ne face sa simtim asta...pe pielea noastra.

Afla mai multe detalii vizitand site-ul oficial Avon Anew.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.