Setari Cookie-uri

Picioare frumoase. Cum?

Sarah Reygate, make-up artist si cosmetician pentru vedete, s-a ocupat de ingrijirea picioarelor unor artiste de renume precum Kylie Minogue si Gwen Stefani. Iata cateva secrete pentru a arata superb:

Sarah Reygate, make-up artist si cosmetician pentru vedete, s-a ocupat de ingrijirea picioarelor unor artiste de renume precum Kylie Minogue si Gwen Stefani. Iata cateva secrete pentru a arata superb:

Cum se pregatesc manechinele pentru prezentari?

Depinde. Majoritatea sunt profesioniste si se epileaza inainte, dar este ingrozitor daca n-o fac, deoarece in spatele scenei este atata agitatie incat nu mai este timp si pentru asta. Daca stiu dinainte cu ce manechine voi lucra pentru o anume prezentare, de obicei comunic agentiilor rugamintea ca manechinele sa fie epilate inainte de eveniment. Epilatul este metoda ideala, deoarece pielea va fi delicata timp de 4 saptamani, ceea ce inseamna suficient timp pentru prezentarile din New York, Londra, Paris si Milano.

picioare Ce folosesti pentru ca picoarele manechinelor sa fie intotdeauna fine?

Daca este timp, propun o exfoliere a pielii folosind o perie aspra si granule de buna calitate. Puteti prepara un astfel de amestec din sare de mare si ulei de masline – imi place sa folosesc acest amestec, deoarece este foarte delicat si natural, astfel incat poate fi utlizat si pentru manechinele cu o piele foarte sensibila. Sunt foarte multumita de noul epilator Braun Silk-épil Xpressive. Improspateaza pielea, fiind foarte potrivit pentru picioarele obosite ale menechinelor care alearga de la o prezentare la alta, lasand o piele fina si catifelata - in plus, pregateste pielea pentru a indeparta cu usurinta firele razlete.

Epilezi manechinele si in ziua in care au spectacol?

In cazul in care manechinele au piele foarte sensibila, recomand epilarea cu o zi sau doua inainte de primul spectacol. In caz contrar, epilarea se poate face si in ziua spectacolului, dar cu conditia sa se foloseasca intotdeauna o crema pentru calmarea pielii. Recomand indepartarea parului cu ajutorul epilatorului. Astfel, firele sunt indepartate de la radacina, fara a afecta bronzul, si ofera manechinelor o piele fina, un look minunat, in cel mai scurt timp.


Ce fel de lotiune de corp ofera picioarelor cel mai bun aspect?

Nu conteaza daca folosesti crema, lotiune sau ulei, atata timp cat oferti pielii hidratarea de care are nevoie. Picioarele arata cu adevarat frumoase doar atunci cind pielea este catifelata si sanatoasa, de aceea hidratarea este absolut necesara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.