Setari Cookie-uri

Picioare frumoase. Cum?

Sarah Reygate, make-up artist si cosmetician pentru vedete, s-a ocupat de ingrijirea picioarelor unor artiste de renume precum Kylie Minogue si Gwen Stefani. Iata cateva secrete pentru a arata superb:

Ce fel de picioare sunt la moda acest sezon?

Cred ca picioarele foarte bronzate, stil Miami, nu mai sunt la moda. Acum se poarta un look chic stil „up town girl”, o piele neteda, catifelata, perfect intinsa. Totul se reduce la folosirea unor creme hidratante pentru corp, in locul uleiurilor stralucitoare.

Ce se intampla daca raman firisoare razlete de par pe picioarele manechinelor?

Acest lucru nu este ideal. Daca picioarele nu sunt perfect epilate, atunci se atrage atentia in sens negativ asupra lor. Daca totusi se intampla acest lucru, atunci nu trebuie sa se foloseasca niciodata creme care dau stralucire sau uleiuri de corp, deoarece acestea nu vor reusi decat sa atraga mai multa atentie asupra firelor de par crescute.

picioare Care este secretul tau pentru a face picioarele sa para mai netede?

Bronzul fals este o metoda de a crea iluzia de picioare mai netede, dar in acelasi timp este riscant deoarece pot ramane pete, iar acest lucru este exact ceea ce incerc sa evit. Prefer sa folosesc zilnic o crema cu efect autobronzant. Trucul meu preferat pentru picioare perfecte este aplicarea unei creme antistalucire, care in contact cu lumina da impresia de picioare mai lungi si mai fine. Crema trebuie aplicata pe toata lungimea piciorului, deoarece adesea se face greseala de a se opri la nivelul genunchiului, iar aces lucru daimpresia de picioare mai scurte.

De ce sunt femeile obsedate de a avea picioare netede, epilate perfect?

Deoarece pentru femei acest lucru ofera incredere, la fel ca un par frumos sau o rochie noua. O piele catifelata, fina la atingere face femeile sa se simta mult mai atragatoare si sa isi arate mai des picioarele. Hai sa recunoastem, nu arati si nici nu te simti bine atunci cand ai par pe picioare!

Care sunt celalalte trucuri de ingrijire pe care le folosesti pentru a oferi picioare perfecte?

Cred ca o culoare stralucitoare, luminoasa, aplicata pe unghiile de la picioare, in special vara. Foarte importante sunt si calcaiele, acestea trebuie sa fie bine hidratate, pentru a preveni crapaturile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.