Setari Cookie-uri

O piele perfecta

Frumusetea pielii este mereu la moda! Chiar daca avem la dispozitie suficiente posibilitati pentru a ascunde imperfectiunile acesteia, totusi nu putem neglija aspectul ei natural. In momente intime, in preajma iubitului, la piscina ori la mare realul aspect al pielii noastre este mai vizibil ca oricand.

Va hidratati suficient?

Pielea uscata si deshidratata are un aspect destul de inestetic. Mai mult, prin deshidratare este favorizata uscarea pielii precum si exfolierea acesteia care, in final, capata un aspect de frunza uscata si devine aspra la atingere.

piele Rasfatul din baie

Cu apa calda sau rece, baia trebuie sa fie un rasfat pentru piele. Astfel, folositi sare de baie si geluri de dus cu efecte abrazive si hidratante precum si un buretel care sa exfolieze pielea si sa puna sangele in miscare. Uleiurile de baie sunt foarte indicate si, de ce nu, produsele aromatherapy.

Produsele naturale pentru piele

Este bine sa va faceti un obicei saptamanal in care inainte de baie sa va ingrijiti pielea cu uleiuri sau masti naturale. Puteti folosi ulei de masline ori o crema naturala foarte eficienta pe care o puteti prepara chiar voi astfel: intr-un recipent amestecati un pahar de iaurt, doua lingurite de miere de albine, alte doua de ulei de masline, un galbenus de ou si putin lapte cat sa obtineti o consistenta ce se aplica usor pe piele. Nu uitati dupa imbaiere sa hidratati intens acele zone ale pielii care sunt mai ingrosate: palmele, calcaiele, coatele, gleznele si genunchii.

Beneficiile mersului pe jos

Daca nu aveti timp sau poate va simtiti prea obosite pentru a mai merge la sala, atunci aveti grija ca in fiecare zi sa mergeti o jumatate de ora pe jos. Fie renuntati la ultima statie spre serviciu si spre casa, fie urcati scarile in loc sa folositi liftul ori pur si simplu iesiti la o plimbare seara. Mersul pe jos si exercitiile fizice imbunatatesc circulatia la nivelul intregului organism, avand astfel efecte pozitive si asupra pielii.

Sa nu uitam ca adevarata frumusete vine din interior, toate activitatile noastre si trairile sufletesti se reflecta in starea de sanatate si in frumusetea noastra naturala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.