Setari Cookie-uri

Epilare permanenta

Excesul de par poate crea un stres psihologic semnificativ si are un impact major asupra calitatii vietii persoanei respective. Cand epilarea clasica cu ceara sau cu aparatul electric nu dau rezultatele dorite, putem apela la epilarea definitiva.

epilar definitiva Nu va epilati definitiv daca va tratati cu isotretinoina, vitamina A sau antibiotice antidepresive decat dupa terminarea tratamentului.
Nu pot fi tratate cu laserul zonele sensibile din jurul mameloanelor sau anale.
Inainte cu 3-4 saptamani de a va epila definitiv, nu va indepartati parul cu ceara sau cu pensata. De asemenea, este interzis sa il decolorati.
Diabeticilor si femeilor gravide nu le este recomandata aceasta procedura.
Parul alb nu poate fi indepartat cu ajutorul tratamantului cu laser sau IPL

Cele mai frecvente intrebari

Cand apar primele rezulatate?
Rezultate vizibile apar dupa prima sedinta, cand parul va cadea treptat timp de 1-2 saptamani. Urmatoarea sedinta se va efectua la interval de 4-6 saptamani, iar rezultate clar vizibile vor aparea dupa a treia sedinta.

De cate sedinte este nevoie?
Numarul sedintelor se stabileste impreuna cu specialistul clinicii, in functie de zona aleasa si a tipului de aparat folosit. Pentru rezultate satisfacatoare, este recomandat un tratament de 4-6 sedinte, iar intervalul dintre sedinte variaza intre 3 si 12 saptamani.

Exista efecte secundare?
La unii pacienti, pielea se poate inrosi, asemenea unei arsuri solare, dar efectul dispare dupa 3-4 zile. Daca pielea nu este ingrijita adecvat, se poate ajunge la foliculita sau infectie si va fi nevoie de interventia chirurgului. Evitati expunerea prelungita la soare.

Ce zone pot fi tratate?
epilare definitiva Aproape orice zona poate fi tratata, cele mai populare fiind: fata, picioarele, subbratul, pieptul si bratele.
Inainte de a alege un salon pentru aceasta procedura, consultati mai multe oferte, deoarece preturile difera in functie de zona in care se afla salonul sau aparatura folosita. Daca alegeti un pachet de mai multe sedinte, puteti beneficia de reduceri intre 5-15%.


Preturi pentru 1 sedinta:

Perciuni: intre 25-45 euro
Mustata: intre 20-45 euro
Barbie: intre 30-45 euro
Zona gat: 70- 90 euro
Intreaga fata: intre 70-90 euro
Umeri: intre 80-150 euro
Spate intreg: intre 140-220 euro
Spate solduri: intre 80-120 euro
Piept: intre 140-190 euro
Brate: intre 80-180 euro
Inghinal integral: de la 120 euro
Fese: 140 euro
Picioare inferior: de la 100-140 euro
Picioare integral: de la 250-290 euro

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.