Setari Cookie-uri

Sexy fara batai de cap

Vrei sa fii sexy, dar caldura te moleseste si iti taie tot cheful de a te mai aranja? Kudika iti impartaseste cateva dintre secretele ei care te vor ajuta sa arati impecabil in cateva clipe, fara prea multa bataie de cap.

Vrei sa fii sexy, dar caldura te moleseste si iti taie tot cheful de a te mai aranja? Kudika iti impartaseste cateva dintre secretele ei care te vor ajuta sa arati impecabil in cateva clipe, fara prea multa bataie de cap.

mare Profita de vremea caniculara si de goliciunea pe care ti-o permite si parfumeaza acele zone neacoperite de fustite si bluzite lasate la dispozitia privirilor admirative. Plaseaza strategic cateva picaturi de parfum senzual pe coloana, in dreptul taliei, sub buric sau in spatele genunchilor.

Vrei un machiaj stralucitor si uniform, nu unul adunat in colturile ochilor? Atunci, inainte de fardul de ochi, aplica un strat de pudra transparent.

Buclele natural sunt intotdeauna sexy, dar in aceasta vara sunt de-a dreptul obligatorii… imparte parul in 2 jumatati pe care sa le rotesti in mici cocuri in crestetul capului, dupa ce le-ai dat cu spuma sau cu gel. Dupa o ora, elibereaza parul din stransoare si iti treci degetele prin bucle.

Poarta la plaja o palarie sic, cat mai usoara. Da-ti tot parul pe spate, inainte de a aseza pe cap. Cand o scoti, piaptana-te cu capul in jos pentru a reda volumul parului.

Trateaza ochii iritati si umflati de atata soare cu comprese speciale, car contin antioxidanti, musetel si extract de portocale sau infuzie de albastrele. Calmeaza umflaturile, revitalizeaza si protejeaza pielea.

buze Improspateaza-ti coafura de peste zi pentru iesirea de seara, cu fetele si baietii din gasca. Uda-ti palmele inainte de a le trece prin par. Astfel vei revitaliza spuma sau gelul de par pe care le-ai aplicat de dimineata si care, dupa 8 ore de munca sau studii, au disparut.

Ai nevoie de stralucire- in contrast cu tenul aramiu si gloss-ul in nuanta cireselor. Pentru asta, este necesar sa incepi un tratament de albire a dintilor. Il poti efectua fie la cabinetul stomatologic, fie acasa.
Calmeaza tenul inrosit de prea mult soare ( sau prea multe cocktail-uri) cu o crema usoara, hidratanta, pe baza de substante anti-inflamatorii.

Decoloreaza puful pe care il ai pe ceafa. Atrage atentia atentia ori de cat ori iti misti capul si astfel va arata interesant cand iti strangi parul in coc sau coada.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.