Setari Cookie-uri

Sexy fara batai de cap

Vrei sa fii sexy, dar caldura te moleseste si iti taie tot cheful de a te mai aranja? Kudika iti impartaseste cateva dintre secretele ei care te vor ajuta sa arati impecabil in cateva clipe, fara prea multa bataie de cap.

sexxxx Caldura si soarele verii reusesc sa topeasca si cel mai profesionist machiaj. Asa ca fii pregatita sa combati micile “distrugeri” cu cateva servetele demachiante care nu trebuie sa iti lipseasca din geanta. Foloseste-le cu incredere pe locurile afectate, fara teama ca iti vei ruina intregul machiaj.
E sezonul sandalelor minimaliste si gladiator, asa ca picioarele tale asteapta zilnic un tratament preferential. Foloseste un scrub pe baza de uleiuri pentru a-ti pastra calcaiele, degetele si gleznele cat mai aratoase.

Coloreaza-ti unghiile degetelor de la picioare intr-o nuanta asortata costumului de baie chiar daca asta inseamna galben, roz, verde- lamaie sau mov.

Daca vrei sa-ti pastrezi gloss-ul preferat pe buze si nu pe langa, foloseste un creion contur transparent. Acesta creeaza o bariera invizibila care impiedica gloss-ul sa o ia pe cai gresite.

Ochi alunecosi, inima zburdalnica… si un mic truc: Aplica pe pleoapele superioare o linie subtire de tus. Apoi inmoaie acceasi pensula intr-un gel incolor cu efect de stralucire si traseaza o noua linie peste tus. Pe langa tenta de glamour pe care o obtii astfel, te si asiguri ca tusul ramane acolo unde trebuie, toata seara.

gene Etaleaza un set irezistibil de gene lungi si arcuite.. false. Cele mai usor de folosit sunt cele cu adeziv, care te scutesc de chinul “montarii” celor cu lipic special sau cu vreun instrument complicat. Aplica-le cat mai aproape de baza celor naturale, apoi mascheaza lipitura cu un tus de pleoape intr-o nuanta cat mai inchisa. Finiseaza opera de arta cu 2 straturi de mascara aplicate la interval de cateva minute.
Evita sa iti aplici gene false permanente pentru ca iti distrug genele tale naturale, iar in momentul in care te-ai decis sa le indepartezi, risti sa ramai fara ele din cauza neindemanarii cosmeticienei.

Te-ai trezit cu un look zebrat, cu dare albe pe tot corpul? Este din cauza zincului pe care il contin mai toate cremele de protectie. Ca sa eviti inesteticile pete care nu se potrvesc cu noul bronz, apeleaza la uleiuri in nuanta pielii care vor absorbi imediat urmele de pe piele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.