Setari Cookie-uri

Sexy fara batai de cap

Vrei sa fii sexy, dar caldura te moleseste si iti taie tot cheful de a te mai aranja? Kudika iti impartaseste cateva dintre secretele ei care te vor ajuta sa arati impecabil in cateva clipe, fara prea multa bataie de cap.

Daca refuzi vehement sa te epilezi cu ceara in zonele intime, fa macar in aceasta vara o exceptie. Epileaza macar zonele de langa slip si din spate, iar in rest poti apela la vechile tale metode: lama sau crema depilatoare. In felul acesta, vei sta linistita la plaja fara a avea grija firelor rebele care cresc intr-un ritm rapid.

mare Pe perioada verii, picioarele detin rolul principal in spectacolul pe care il oferi de fiecare data cand iesi din casa. Asadar, ofera-le atentia pe care o merita: dupa o zi istovitoare la serviciu, cand picioarele tale sunt umflate, fa-le un tratament regesc: intr-un lighean cu apa fierbinte, toarna cateva picaturi de ulei de menta si relaxeaza-le in acest “cocktail” cel putin 10 minute.

Esti invitata la o petrecere senzationala si vrei sa dai pe spate toata suflarea masculina? Schimba-ti look-ul cu ajutorul extensiilor! Alege-le pe cele care se prind cu clipsuri intrucat nu iti afecteaza firul de par sau scalpul. Sunt usor de aplicat si se indeparteaza la fel de rapid, fara a avea nevoie de ajutor.


Un articol de Roxana Pitic



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.