Setari Cookie-uri

De ce nu se ingrijesc femeile?

Merg in fiecare zi cu metroul si, de cele mai multe ori, ma socheaza femeile pe care le zaresc in drumul meu spre serviciu. Nu ma surprinde frumusetea sau farmecul lor, ci lipsa lor totala de interes fata de aspectul fizic si de impresia pe care o lasa celor din jur.

Prietena mea a fost foarte incantata de complimentele pe care le-a primit din partea iubitului, dar toate acestea nu au reusit sa o abata de la stilul sau ponosit si prafuit.
Motivul ei: el o iubeste oricum.

Am o prietena care adora sa fie in centrul atentiei si pune foarte mult accent pe aspectul fizic. Iubitul ei o lauda mereu pentru stilul ei vestimentar si pentru alegerile pe care le face, dar situatia nu a fost mereu asa roz. Acum ceva timp, in urma unui scandal foarte urat dintre ei, au luat decizia de a se desparti. Amandoi erau distrusi, iar din cauza orgoliului preferau sa stea departe unul de celalalt si sa sufere. Dupa ce au realizat ca nu pot sta separati au revenit la sentimente mai bune, dar ea era in permanenta panicata ca s-ar putea ajunge la o noua despartire.

de ce Concentrata exclusiv pe activitatile de cuplu, a inceput sa se neglijeze. A trecut 1 luna, au trecut 2 luni, iar amica mea intarzia sa se transforme in zana de odinioara. S-a trezit la realitate cand iubitul ei i-a spus ca nu ii place femeia in care s-a transformat, ca acea fata neingrijita, lipsita de sex-appeal nu este cea de care el s-a indragostit.

Pentru ea a fost un soc sa auda aceste cuvinte din gura lui, dar mai tarziu i-a multumit ca a fost sincer si i-a marturisit ce avea pe suflet.
Motivul ei: relatia de lunga durata

O alta categorie care se neglijeaza, dar care nu poate fi acuzata este cea a femeilor cu resurse financiare limitate. Intr-adevar atunci cand salariul abia iti ajunge sa traiesti de pe o zi pe alta, ultima ta grija sunt hainele.

Din fericire si pentru aceasta categorie defavorizata exista solutii. Achizitionati-va produse de ingrijire de la Plafar, sunt naturale, nu contin E-uri, si cel mai important aspect: sunt foarte ieftine. Pentru innoirea garderobei este clar ca nu au foarte multe magazine pe masura buzunarului lor. Solutia: en-gros-urile de la marginea Bucurestiului sau perioadele de reduceri.
In concluzie, fetelor nu va asteptati ca iubitul sa va complimenteze daca nu meritati! Aveti grija de voi, fiti mereu puse la punct, imbracate corespunzator, iar complimentele vor veni de la sine, fara sa fiti nevoite sa le cersiti!


Un articol de Roxana Pitic



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.