Stiai cat e de simplu sa ai un ten frumos? Nu trebuie decat sa aplici cateva reguli de baza iar tenul tau isi va recapata frumusetea si va fi cu adevarat sanatos. Programul in 3 pasi de la NIVEA Visage iti ofera cea mai usoara cale pentru ingrijirea completa si in profunzime a tenului.

Pasul 2: Tonifiere

Indeparteaza asperitatile pielii si mentine echilibrul natural de hidratare al pielii. In acelasi timp, lotiunea tonica da tenului un aspect radiant. In functie de produsul folosit, tenul este fie calmat, fie improspatat si pregatit in mod ideal pentru urmatorul pas de ingrijire.

Pasul 3: Hidratare

Ofera tenului hidratarea de care are nevoie si previne uscarea acestuia, stabilizand echilibrul sau natural si protejandu-l impotriva influentelor externe. Daca doresti mai multa hidratare atunci cele mai potrivite creme sunt cele pentru ingrijire activa. Contin ingrediente pentru regenerare, improspatare si protectie. Folosirea cremelor de zi si de noapte adecvate pentru fiecare tip de ten ajuta la mentinerea aspectului sanatos al acestuia, pastrandu-l catifelat si suplu.

Si pentru ca acum ai aflat care sunt cei 3 pasi pentru ingrijirea completa a tenului, te invitam la concursul “Nivea Visage iti aduce ingrijire si frumusete in 3 pasi”. E simplu: te inscrii, raspunzi la cateva intrebari si poti castiga marele premiu: un laptop Dell.

Ingrijire in 3 pasi pentru cele 3 tipuri de ten

Fiecare tip de ten are particularitatile sale, ceea ce inseamna fiecare trebuie ingrijit in mod special.

Tenul uscat si sensibil
Tenul normal si mixt
Tenul mixt cu tendinte de ingrasare

Tenul uscat si sensibil

Pentru ca este foarte sensibil si se irita usor, acest tip de ten are nevoie de o atentie speciala si foarte delicata. Ceea ce inseamna hidratare intensiva si produse care calmeaza si regenereaza pielea.
Noua gama de ingrijire NIVEA VISAGE pentru ten uscat si sensibil contine ulei de migdale si calendula care stimuleaza regenerarea celulelor, hidratarea si cresterea rezistentei la actiunea factorilor externi.

Pasul 1: Curata-l cu Gelul-Crema de curatare delicata

Contine particule fine hidratante, care indeparteaza delicat machiajul si impuritatile, protejand in acelasi timp tenul impotriva uscarii.

Pasul 2: Tonifica-l cu Lotiune Tonica ten uscat

Avand la baza o formula cu extract migdale si ulei de galbenele, aceasta curata pielea fara sa o irite. Se aplica prin tamponari usoare dupa curatare

Pasul 3: Hidrateaza-l cu Crema Nutritiva de Zi

Bogata si cu textura usoara in acelasi timp, asigura hidratare de lunga durata si o protectie eficienta a tenului impotriva uscarii.

Nu uita sa participi la concursul concursul “Nivea Visage iti aduce ingrijire si frumusete in 3 pasi


Tenul normal si mixt

Are nevoie de multa hidratare. Pentru ca tenul sa aiba prospetime pentru intreaga zi, procesul de curatare trebuie sa nu afecteze echilibrul natural al pielii.

Noile formule de la NIVEA VISAGE pentru ten normal si mixt sunt imbogatite cu extract de lotus si vitamine pentru o hidratare completa si perfect echilibrata.

Pasul 1: Curata-l cu Gel de Curatare Revigorant

Indeparteaza machiajul, impuritatile si excesul de sebum, revigorand si regenerand tenul in mod vizibil.

Pasul 2: Tonifica-l cu Lotiune Tonica

Purifica in profunzime porii si regenereaza pielea cu vitamine si extract de alge. Pentru o tonifiere profunda intr-o clipita.

Pasul 3: Hidrateaza-l cu Crema Hidratanta de Zi

Doresti o ingrijire perfecta a tenului pentru intreaga zi? Nimic mai simplu. Acest produs zilnic de ingrijire ajuta la mentinerea echilibrului natural de hidratare al tenului tau, in timp ce pigmentii de matifiere previn stralucirea nedorita a tenului in zona T.

Nu uita sa participi la concursul concursul “Nivea Visage iti aduce ingrijire si frumusete in 3 pasi

Tenul mixt cu tendinte de ingrasare

Are nevoie de ingrijire pentru restabilirea echilibrului natural sebum/hidratare. Iar aceasta inseamna produse speciale de curatare cu exfoliere delicata ce ajuta la indepartarea excesului de sebum.
Noua gama NIVEA VISAGE pentru ten gras contine Anti-Shine Complex care elibereaza tenul de excesul de sebum si asigura hidratarea optima.

Pasul 1: Curata-l cu Gelul de Curatare Purifiant

Declara razboi excesului de sebum si aspectului stralucitor al tenului. Elibereaza tenul de impuritati si previne aparitia lor.

Pasul 2: Tonifica-l cu Lotiunea Tonica Matifianta

Elibereaza tenul de toate impuritatile si absoarbe excesul de sebum. Luati-va la revedere de la zonele lucioase ale tenului.

Pasul 3: Hidrateaza-l cu Crema Matifianta de Zi

Regleaza secretia de sebum si previne stralucirea tenului. Contine SPF 8 ce protejeaza pielea impotriva actiunii factorilor externi, mentinand tenul proaspat pe durata intregii zile.

Nu uita sa participi la concursul concursul “Nivea Visage iti aduce ingrijire si frumusete in 3 pasi


  • Kudika

    Ai o geacă The North Face de spălat?

  • Kudika

    OPI lansează xPRESS/ON: primele unghii artificiale de la OPI care...

  • Kudika

    LINEUP COMPLET LA NEVERSEA ȘI PROGRAMUL PE ZILE PENTRU CEL MAI...

  • Kudika

    Cum poți da părului tău o incredibilă nuanță de gloss roz?

  • Kudika

    SHOWUP: Strălucirea Broadway-ului pe scena din România

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...