O buna hidratare este extrem de importanta pentru sanatatea pielii tale, precum si pentru un look proaspat intreaga zi, aceasta deoarece apa este necesara organismului, datorita functiilor sale vitale.
Dupa cum stim deja, fiecare tip de piele, chiar si pielea uscata, se deshidrateaza in timpul zilei. Ca atare, este esential sa ii oferim pielii apa de care are nevoie, atat la nivel intern (printr-un consum de apa corespunzator), cat si la nivel extern (prin hidratarea si ingrijirea pielii).

Deshidratarea este accelerata de factori externi, cum ar fi: soarele, caldura, vantul, praful, stresul etc. Acesti factori nu doar deshidrateaza pielea, dar o si sensibilizeaza. Astfel, o piele care nu primeste necesarul de apa poate fi iritata, rosie sau dureroasa la atingere, ceea ce creeaza un sentiment de disconfort extrem de neplacut.

Cu o traditie in ingrijirea pielii bazata pe Apa Termala Vichy inca din anul 1931, Laboratoarele Vichy au dezvoltat Aqualia Thermal, gama pentru ingrijirea si hidratarea pielii, ce reuneste valorile brandului Vichy: Eficienta, Senzorialitate si Respect pentru pielea sensibila. Dar ceea ce este cu adevarat interesant este ca, mai mult de atat, Aqualia Thermal fortifica pielea in fiecare zi, o face mai rezistenta la agresiunile exterioare si mai putin sensibila. Cu 42%* mai putin sensibila!

*Rezultate demonstrate sub control dermatologic, 50 de femei, 4 saptamani de utilizare

Cum este posibil acest lucru?

Ei bine, Aqualia Thermal este gama care reuneste o tehnologie de varf:

Hidratarea prin pulverizare la nivel celular a Hyaluroniei Active (complex format din doua ingrediente active ultra-hidratante) cu un ingredient activ unic si puternic, Apa Termala Vichy.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: