Setari Cookie-uri

Cum sa iti alegi factorul de protectie solara?

Factorul de Protectie Solara (SPF) este un indice care iti arata cat de protejata iti este pielea de actiunea razelor ultraviolete in urma utilizarii unui produs care contine agenti cu rol protector impotriva efectelor nocive ale soarelui.

Trebuie mentionat ca un produs de protectie solara cu adevarat eficient trebuie sa asigure protectie atat impotriva razelor UVA, cat si UVB. Razele UVA patrund adanc in piele si permit o bronzare rapida. Totusi, acest bronz nu dureaza mult timp. Razele UVB sunt cele raspunzatoare de bronzarea corecta pe termen lung.

De asemenea, dupa fiecare expunere la soare, chiar daca te-ai protejat cu o lotiune adecvata, trebuie sa folosesti o crema after-sun. Pe langa senzatia placuta si racoroasa, lotiunea after-sun iti "fixeaza" bronzul si iti hidrateaza pielea dupa ce aceasta a fost supusa unei pierderi considerabile de apa, prin transpiratie. In plus, Nivea Summer Tan After Sun Lotion contine un ingredient activ de autobronzare care ajuta la mentinerea bronzului pe perioade lungi iar vitamina E protejeza pielea impotriva imbatranirii premature.

Produse recomandate:

Nivea Summer Tan After Sun Lotion


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.