Setari Cookie-uri

Studio de machiaj

Pentru a avea un adevarat atelier de creatie la oglinda ai aparent nevoie de spatiu, compartimente de sortare a produselor, un set de pensule si bineinteles ... produsele.

Pentru a avea un adevarat atelier de creatie la oglinda ai aparent nevoie de spatiu, compartimente de sortare a produselor, un set de pensule si bineinteles ... produsele.

Poti pastra produsele de machiaj pe sectiuni, separate in portfarduri sau pungute pentru fiecare tip de produs de machiaj (rujuri sau farduri) sau poti pune deoparte produsele pentru machiaj special pe care nu le folosesti zilnic (cele de seara sau pentru efect dramatic).

Produsele de machiaj pot curge, asa ca nu ignora acest aspect si ia-ti masuri de precautie prin alegerea de compartimente sau pungute mai rezistente.

PENSULE SI APLICATOARE :

Ustensilele tale pentru un machiaj perfect ar trebui pastrate separat de restul fardurilor. Acestea trebuie sa fie in permanenta curate pentru a evita neplacute eruptii sau iritatii ale fetei. Investeste asadar intr-o geanta speciala pentru pensule.

Poti achizitiona pensule de buna calitate si mai rezistente de la magazinele specializate in arta. Ai insa mare grija sa fie din par natural.

Opteaza pentru pensulele profesionale in favoarea celor ce insotesc trusa de machiaj. Acestea din urma nu ofera o aplicare la fel de eficienta si nici nu pot fi curatate la fel de bine.

Atat bureteii cat si aplicatoarele se curata cu sapun antibacterial dupa fiecare folosire.

Pensulele din par natural se recomanda produselor pulbere, iar pentru mai buna aplicare, datorita faptului ca materialul sintetic cu absoarbe, in cazul produselor lichide sau cremoase, mergi pe cele din par artificial.

- pentru blush : nu folosi pensula ce insoteste trusa, aceasta fiind prea micuta iti va lasa dungi pe fata asa ca opteaza pentru o pensula mare, rotunda ce ar putea acoperi pometii

- pentru conturarea ochilor : ai de ales fie intre o pensula fina sau una cu un varf mai dur, pentru o aplicare precisa

- pentru pudra : alege o pensula cat mai mare pentru o aplicare si finisare perfecta

- pentru sprancene : un instrument dublu, atat cu o pensula pentru o eventuala fardare a sprancenelor, cat si cu o periuta speciala pentru disciplinarea lor

- pentru aplicarea fardului : ai nevoie de cel putin doua pensule (exceptand-o pe cea pentru conturul ochilor), una mai lata pentru luminozitatea ochilor si una mai ingusta pentru pleoapa mobila
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.