Setari Cookie-uri

(P)Cum poti modifica in rau forma sprancenelor!

Sprancenele au un rol deosebit de important in simetria fetei. Este de asemenea si singurul loc de pe fata unde putem "umbla" mai usor si ni-l putem modifica asa cum dorim. Dar daca, tot incercand sa le modifici, le strici si nu isi mai revin? Forma neclara sau lipsa totala ori partiala a sprancenelor ne schimba armonia fetei si ne adauga cativa ani buni pe fata!

Cum putem modifica in rau forma sprancenelor?

Pensandu-le prea devreme, pensandu-le exagerat de des sau foarte subtire. Si paradoxal, toate acestea facute cu intentia de a avea sprancene mai frumoase.

Sunt multe cazuri cand sprancenele cresc neregulat, sunt intrerupte, scurte sau alteori lipsesc aproape integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare.

Ce-i de facut?

Machiajul semipermanent este cam singura solutie pentru a rezolva o astfel de problema. Avand la dispozitie o gama de culori create pentru sprancene si cu o tehnica speciala ce reproduce firul de par al sprancenei, aceasta va recapata forma initiala sau una noua dorita.

Ce este machiajul semi-permanent?

Este o metoda de micropigmentare, de colorare a pielii prin tatuare, cu pigmenti naturali care se introduc in straturile superioare ale epidermei si care raman in piele o perioada de timp determinata, dupa care in decurs de 3-5 ani se elimina prin procesul natural de inoire a pielii.

Este o metoda sigura utilizata cu mare succes in cosmetica pentru realizarea machiajelor de lunga durata.

Dupa ce noua forma a fost aleasa impreuna cu esteticiana si agreata de catre tine, nu mai ramane decat sa se redeseneze sprancenele, dandu-le o forma perfecta, naturala si un aspect ingrijit.

Este dureroasa procedura de obtinere a unui machiaj semipermanent la sprancene?

Pentru efectuarea lui se foloseste o solutie de lidocaina pentru anestezie externa locala deci creeaza mai degraba un disconfort si nu durere.

Machiajul semi-permanent la sprancene este o metoda sigura care nu produce efecte secundare, nu afecteaza firele de par existente, are un aspect normal si natural.

Machiajul semi-permanent le da acestora sansa sa se "odihneasca" cativa ani, timp in care au ocazia sa se "repare".

Noile sprancene chiar va vor ghida cum sa va pensati, transformandu-se intr-un adevarat "sablon". Tot ce va ramane de facut este doar sa pensati ce este in afara noului machiaj obtinut.

Cand poti sa iti faci un machiaj semipermanent la sprancene?
  • Cand au devenit prea rare sau forma lor nu mai este cea pe care ti-o doresti;
  • Cand sunt prea deschise la culoare sau foarte putin vizibile;
  • Cand sunt inegale sau au parti care lipsesc;
  • Cand au fost pierdute integral;
  • Cand sunt brazdate de semne sau cicatrici;
  • Cand te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare zi;
  • Cand nu mai ai timp, nici rabdare, ori ai inaintat in varsta;
  • Cand esti sportiva, proaspata mamica sau doar foarte ocupata;
  • Cand vrei sa arati bine de dimineata devreme pana seara tarziu;

Mai multe detalii pe www.blooms.ro sau la tel. 0788600100 si 0740050501

Kudika
24 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.