Setari Cookie-uri

Ochi stralucitori

Orele petrecute in fata calculatorului, noptile pierdute, expunerea la fumul de tigara si poluarea zilnica din marile orase sunt principalii factori ai imbatranirii premature a ochilor. Cu siguranta ai observat si tu primele semne ale acestui fenomen atat de raspandit chiar si in randul adolescentelor: ochii isi pierd sclipirea si par obositi, apar cearcane, pungi si, dupa o vreme, neplacutele riduri de la pliurile pleoapei.

Pentru ca privirea ta sa fie stralucitoare, include in machiajul tau de zi cu zi un corector de foarte buna calitate, care sa hidrateze si sa protejeze pielea sensibila din jurul ochilor, dar in acelasi timp sa aiba o putere de acoperire mare. Iti recomand corectorul mineral din noua colectie L’Oreal (41,99 lei), fara parfum, conservanti sau talc, cu factor de protectie solara 25, minerale si vitamine sau concentratul Infaillible de la L’Oreal (39,99 lei), cu efect anti-oboseala si rezistenta de pana la 16 ore, ce Asigura hidratarea tenului timp indelungat. Pe langa utilizarea corectorului, asigura-te ca ai un mascara ce nu incarca genele, obtinand, astfel, un efect de marire si iluminare a ochiului. Incearca noul Define a Lash Volume de la Maybelline (29,99 lei) sau Mascara Transparent de la Peggy Sage (41,54 lei).

Cu putin efort si ceva timp acordat ingrijirii zilnice, compusa din aplicarea unei creme hidratante, apoi a unui machiaj ce te avantajeaza, precum si printr-o dieta vitaminizanta, vei reusi sa obtii o privire stralucitoare si odihnita. Adesea neglijati, ochii sunt, in general, primul lucru pe care il remarci atunci cand privesti o alta persoana, astfel incat este obligatoriu sa le aloci suficient timp in rutina ta de infrumusetare cotidiana.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.