Setari Cookie-uri

Topeste celulita!

Ai cheltuit o multime de bani pe creme, impachetari si masaje anticelulitice, insa pielea se incapataneaza sa-si mentina aspectul de coaja de portocala. Si vedetele de la Hollywood se lupta din greu cu celulita, asa ca, uneori, se pare ca nici cele mai sofisticate metode nu au rezultate foarte rapide. Decat sa-ti chinui pielea din ce in ce mai mult cu substante invazive, sperand ca celulita se va topi mai repede, incearca sa-ti suplimentezi rutina de ingrijire zilnica cu cateva metode eco, ce vor avea cu siguranta numai efecte pozitive!

Exista trei uleiuri esentiale recunoscute pentru proprietatile lor anticelulitice: cel de ienupar, lavanda si rozmarin. Ienuparul si rozmarinul stimuleaza circulatia sangelui si limfa, avand, deci, efectul unui drenaj limfatic; in plus, topesc grasimea de sub piele si lupta impotriva retentiei de apa. Uleiul de lavanda, pe langa mirosul placut, tonifiaza si revitalizeaza pielea.

Iata reteta uleiului bio pentru masaj anticelulitic:

- 2 picaturi ulei esential de ienupar
- 2 picaturi ulei esential de rozmarin
- 2 picaturi ulei esential de lavanda
- 4 linguri de ulei extravirgin de masline, jojoba sau samburi de struguri

In iunie 2008, cercetatorii japonezi (nu uita, japonezii sunt cei mai longevivi oameni din lume!) au demonstrat ca extractul de zingerone, componentul principal al ghimbirului, topeste efectiv grasimea depusa sub piele si nu mai permite depunerile de celulita. Poti prepara acasa o masca corporala ce are ca element de baza ghimbirul, pentru a elimina, in timp, toata celulita. Amesteca in blender o radacina de ghimbir, 2 linguri de caolin (cu efect purificator) si cateva capsune sau o banana. Aplica masca corporala pe pielea curata si las-o sa actioneze pana cand este complet uscata. Datorita enzimelor din aceasta mixtura, pielea va fi luminoasa si intinsa.

Nu uita ca organismul tau este un organ viu, care respira prin pori si proceseaza toate substantele pe care le aplici pe piele sau pe care le ingerezi, asa ca incearca, de cate ori ai ocazia, sa treci pe verde – adica sa apelezi si la solutii organice si naturale, care, chiar daca nu au rezultate la fel de rapide ca si cele clasice, pe termen lung, iti pot aduce multe beneficii si, in plus, te pot ajuta sa economisesti ceva banuti pentru geanta bestiala pe care ai pus ochii!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.