Setari Cookie-uri

Party hair: coafuri rapide

Esti invitata la o petrecere si ai foarte putin timp la dispozitie pentru a te pregati, insa cu siguranta iti doresti sa stralucesti si sa fii foarte eleganta. Cum coafura este un element esential, de care depinde reusita intregii tinute, ai invatat deja ca trebuie sa-i acorzi multa atentie, lucru pe care il poti face si in mai putin de jumatate din timpul pe care l-ai petrece in mod normal la salon pentru realizarea unei coafuri de party.

Daca ai parul ondulat natural sau cret, aplica doar un pic de spray fixativ pentru volum la radacina, apoi prinde-l intr-un coc elegant cu un elastic de par, dupa metoda descrisa mai sus, accesorizandu-l in functie de restul tinutei cu o agrafa stralucitoare sau cu un ac de par mare, cu o bijuterie in varf.

Stilistul Michael St. Germain, de la salonul John Frieda din Los Angeles, iti ofera un truc pe care il aplica si vedetele, atunci cand poarta un coc lejer: “Nu te spala pe cap! Un coc tine mult mai mult timp pe parul nespalat de o zi, doua.”

Pentru un look rapid de party, iti mai poti aranja parul in onduleuri mari, pe care le realizezi doar de la jumatatea parului in jos, iar partea de sus o indrepti (daca ai parul ondulat) sau o lasi naturala (daca ai parul drept). Aceasta coafura arata foarte bine mai ales daca esti tunsa in trepte ce pornesc de la barbie in jos. Cum te coafezi? Simplu: dupa ai aplicat spuma fixativa, infasoara-ti jumatatea de jos a parului pe bigudiuri mari, dinspre exterior catre interior. Asteapta 10 minute, apoi usuca-te, dupa care poti desface bigudiurile. Aranjeaza-ti buclele cu degetele si pulverizeaza un spray pentru fixare medie sau puternica, in functie de cat de mult timp trebuie sa-ti mentii coafura intacta.

Fetele cu parul scurt sunt ceva mai norocoase, intrucat se pot pregati de party ceva mai repede decat cele cu parul foarte lung. Daca esti tunsa in stilul foarte scurt, cu influente puternic masculine al lui Agyness Deyn, tot ce ai de facut este sa adaugi parului tau un accesoriu glamour, precum o agrafa sofisticata. De asemenea, poti incerca o coafura retro, usor ondulata, realizata fie cu ajutorul ondulatorului de par, fie cu bigudiuri foarte mici. Realizeaza bucle mici, pe care le prinzi apoi cu ace de par sau agrafe cat mai apropiate de culoarea parului. Aceasta coafura merge foarte bine cu un accesoriu de par mare sub forma de floare, intr-o nuanta asortata tinutei tale.

Bineinteles, acestea au fost doar cateva sugestii de coafuri rapide pentru party, alegandu-le pe cele mai populare, atat in randul femeilor obisnuite, cat si in randul vedetelor: cocul si buclele lejere, ce incadreaza fata si scot in evidenta machiajul. Poti apela la diferite accesorii pentru par pentru a da o nota stralucitoare coafurii si, de asemenea, un spray cu particule fine de sclipici sau un gloss de par va face minuni atunci cand trebuie sa te aranjezi cat mai repede pentru party!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.