Setari Cookie-uri

20 de produse pentru corpul tau

In fiecare zi, dar cu precadere in perioada friguroasa, corpul tau are nevoie de hidratare si ingrijire atenta. Ti-am pregatit asadar cele mai bune 20 de produse si tratamente cosmetice de pe piata care iti pot rasfata trupul si catifela pielea.

Tratamentul expert Academie Dermacte targeteaza hidratarea si mentinerea balantei hidrice a tenului si foarte important: creeaza o bariera de protectie a pielii impotriva actiunii factorilor externi, intarind sistemul natural de protectie al acesteia gratie ingredientilor anti-oxidanti extrem de performanti. Se adreseaza in mod expres persoanelor al caror ten este expus timp indelungat la frig, fum, poluare, persoanelor cu tenul tern, tuturor acelora care doresc un ten tinar, luminos, vitalizat timp indelungat.
Programul Absolue Beaute by Guinot garanteaza rezultate maxime prin combinarea tratamentelor faciale cu programe specifice pentru ochi, programe intensive pentru buze si programe integrate pentru corp.
Reduceri de 10% din pretul curei si pina la 5 produse cadou, in functie de programul ales. Preturile incep astfel de la 96 de euro cura completa de fata si 120 pachetul corporal.
Ambele tratamente sunt disponibile la centrul de slabire si infrumusetare Silhouette.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.