Setari Cookie-uri

(P)Reteta hidratanta pentru o piele delicioasa

Vremea friguroasa se apropie de final, iar sub razele timide ale soarelui de primavara tu trebuie sa arati impecabil!

Elimina toxinele prin cei trei pasi magici: dieta sanatoasa, ce abunda in legume si fructe proaspete, hidratarea optima, constand in doi litri de apa pe zi si sportul. Pe langa acestea, adauga un strop de optimism si un ritual minunat de ingrijire a pielii si vei straluci cu adevarat odata cu venirea primaverii!





Cel mai nou si mai savuros ritual de ingrijire a pielii este oferit in exclusivitate femeilor de catre Palmolive Naturals, printr-o reteta ce are la baza extractul inmiresmat din floare de cires si laptele hidratant. Viseaza la taramurile indepartate ale Asiei si savureaza parfumul deosebit al florilor de cires din noul gel de dus si sapun lichid Palmolive Calming Cherry Blossom. Avand o formula unica imbogatita cu lapte hidratant si extract din floare de cires, gama Palmolive Calming Cherry Blossom reda pielii tale hidratarea de care are nevoie, lasand-o catifelata la atingere si placut inmiresmata.

Reteta:

- 1 strop de lapte hidratant
- 2 masuri de extract din floare de cires

Amestecate cu experienta Palmolive.

Adauga apa si bucura-te de adevarata senzatie de relaxare a pielii!

Apetisant, nu-i asa?


In plus, pentru o senzatie unica de catifelare si delicatete, Palmolive Naturals a creat gama Palmolive Naturals Ultra Moisturizing Olive. Gelul pentru dus si sapunul lichid Palmolive Naturals Ultra Moisturizing Olive au la baza o formula speciala, imbogatita cu lapte hidratant si extract pur de masline, care protejeaza pielea impotriva uscarii excesive si o lasa hidratata si delicata, zi dupa zi.

Reteta:

- 1 strop de lapte hidratant
- 2 masuri de extract de masline

Amestecate cu experienta Palmolive.

Adauga apa si serveste pielii tale acest elixir delicios!

Apetisant, nu-i asa?


Mizeaza pe naturalete si straluceste sub razele soarelui cu ajutorul gamei Palmolive Naturals. Continua ritualul de ingrijire a pielii si ai grija sa nu iti lipseasca din alimentatie vitaminele A, E sau C. Acestea blocheaza activitatea radicalilor liberi, stimuland procesele de regenerare si hidratare a pielii. Astfel, te vei bucura de o piele fina ca matasea, catifelata, sanatoasa si stralucitoare!



Kudika
4 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.