Setari Cookie-uri

Test it: Ingrijirea buzelor

Am cules cele mai bune review-uri despre produsele pentru ingrijirea buzelor de pe blogul desprecosmetice:

La un moment dat ma oprisem la un ruj rezistent la transfer de la Max Factor, dar nu prea ma incanta paleta de culori pentru ca erau sidefate si imbatraneau. In plus si acesta cam usuca buzele. Ei bine, intr-un final, am descoperit (la oglinda surorii mele) un ruj de vis.

Primul lucru pe care il ador evident este culoarea. E un rosu sangeriu deschis care iti lumineaza toata fata. Mai apoi, textura – este un ruj-glos, dar din partea glosului vine numai acea stralucire usor apoasa si nu lipiciul adiacent. Partea frumoasa este ca hidrateaza foarte tare si da volum buzelor.

De rezistat pe buze, nu pot spune ca a iesit chiar pe un loc fruntas. Tine cam la fel de mult ca oricare alt ruj.

Pretul este condimentat (ca doar deh, scrie Dior pe ambalaj). Costa cam 115 lei la Sephora si l-am gasit ceva mai ieftin la Charm.

Balsamul minune- Nivea Lip Essential

De la Ileana citire:

Imi place in special balsamul Nivea albastru inchis, primul din gama. E transparent, miroase placut a vanilie. Costa aproximativ 6-8 lei. Hidrateaza foarte bine si protejeaza buzele chiar si pe timp de iarna si vant, dar si vara cand e foarte cald afara si te deshidratezi usor. Contine ulei de shea si de jojoba care catifeleaza si repara buzele. Il folosesc de multi multi ani si mi se pare ca seamana cu LaBello-ul clasic din Italia (nu se gaseste si in Romania, din cate stiu). Creeaza dependenta, e super bun, m-am obisnuit cu el si il folosesc si seara si dimineata inainte de a aplica rujul.

Balsam de buze Lush Let Them Eat Cake

I-am rapit Ilenei cateva minute pentru a o intreba despre produsele ei preferate si m-a ajutat cu 4 review-uri. Incepem cu balsamul de buze Lush Let Them Eat Cake. Iata ce am aflat:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.