(P)Par vizibil mai puternic, o coafura noua in fiecare zi!

Kudika
15 Aprilie 2009

Arata-ne marea ta schimbare si poti castiga un weekend la spa sau o aparitie pe coperta revistei JOY! Intra in concurs

• Coc funda: dupa ce ai indreptat parul cu placa, prinde-l pe tot in coada intr-o parte. Apoi imparte parul in doua sectiuni si tapeaza-le pe fiecare. Aplica fixativ, rasuceste-le in forma de funda si prinde-le in interior.

Produse cheie:
Sampon si balsam Pantene Pro V Extra Volume
Spray fixativ Pantene Flexible Classic

2.2 Coafuri arhitecturale

Dupa spalre si aplicarea unui balsam, tapeaza parul pentru a crea si mai mult volum. Netezeste apoi o parte din suvite, si prinde restul parului tapat in forme cat mai surprinzatoare:
• Stil disco, anii 80: netezeste parul pe portiunea dintre radacini si jumatatea firului, incercand sa-l coafezi cat mai lins in jurul capului; in timp ce restul lungimilor sunt ondulate intr-o explozie de bucle;
• Tapeaza parul in zona radacinilor si aranjeaza-l intr-o parte, in timp ce lungimile ramase libere intinde-le cu placa.

Produse cheie:
Sampon si balsam Pantene Pro V Extra Volume
Spray fixativ Pantene Extra Volume

2.3. Coafuri creponate

Coafurile pe par creponat presupun ca firul sa aiba o conditie foarte buna, pentru a nu se rupe in timpul stilizarii. Aplica sampon si apoi masca puternic hidratanta din gama Pantene Anti-Breakage si o spuma, pentru a-l putea aranja mai usor. Upa uscare, impleteste parul in codite, peste care trece mai apoi cu placa. Ulterior, desfa coditele si prinde parul in forme creative.

Produse cheie:
Sampon si masca Pantene Pro-V Anti-Breakage