Setari Cookie-uri

(P)LIPOMETRIC, Sistemul LIPOMASAJ de Slabire

Centimetrii in plus iti dau batai de cap acum, la inceput de vara? Cred ca toate stim, in sinea noastra, raspunsul la aceasta intrebare ce ne da tarcoale inainte de a defila pe plaja cu cel mai frumos costum de baie al nostru: DA, centimetrii in plus ne dau batai de cap! Pentru ca vrem sa te simti bine pe plaja si sa-ti iubesti corpul, astazi te invatam ce trebuie sa faci pentru a reduce volumele in exces intr-un mod inovator si cu adevarat eficient!

Dr. Doris Hexsel, dermatolog estetician si membru al Academiei Americane de Dermatologie, o autoritate mondiala in domeniul cercetarii si tratarii celulitei, a creat un sistem de slabire revolutionar! Dupa o experienta de 13 ani in care a studiat exclusiv corpul femeii si cele mai bune modalitati prin care poate fi remodelat, Dr. Doris Hexsel a realizat formula ideala: LIPOMETRIC – sistemul LIPOMASAJ de slabire de la Vichy. Stim ca suna destul de complicat, insa, in realitate, ecuatia este foarte simpla: fluid remodelant retractant LIPOMETRIC + dispozitiv de LIPOMASAJ (GRATUIT) = adio centimetrii in plus!

Fluidul LIPOMETRIC de la Vichy are dubla actiune de slabire prin substantele active:

1. Adrenalyse-S, ce are rolul de a dezumfla volumele in exces. Aceasta delocalizeaza grasimile depozitate sub piele si inhiba transformarea pre-adipocitelor in celule active de stocare.

2. Aminokine-G, ce remodeleaza invelisul cutanat prin activarea sintezei fibrelor de colagen.

Dispozitivul de LIPOMASAJ maseaza pielea in profunzime, stimuleaza microcirculatia si dreneaza tesuturile, actionand exact ca dispozitivele anticelulitice din saloanele profesionale.

Fluidul anticelulitic cu dubla actiune LIPOMETRIC, combinat cu forta dispozitivului de LIPOMASAJ de la Vichy iti garanteaza urmatoarele rezultate, vizibile pana in 4 saptamani (deci la fix pentru a defila cu toate increderea pe plaja, intr-un costum de baie fabulos):

- minus 1,26 cm la solduri
- minus 1,62 cm in zona “aripioarelor”
- minus 1,44 cm la coapse
- minus 1,27 cm la genunchi

Cum utilizam pachetul de slabire compus din fluidul LIPOMETRIC si dispozitivul de LIPOMASAJ?
Ne invata specialistii Vichy!

Dimineata: Maseaza timp de cel mult 5 minute pielea cu dispozitivul LIPOMASAJ, ruland capatul dispozitivului in interiorul si exteriorul coapselor, precum si pe abdomen. Dupa acest masaj cu efect drenant si de stimulare a microcirculatiei, aplica fluidul LIPOMETRIC si esti gata sa-ti incepi ziua in forma! Imediat! Pentru ca Lipometric are o textura hidratanta, ultrapenetranta si nelipicioasa ce iti permite imbracarea hainelor fara sa lase urme.

Seara: Maseaza usor pielea doar cu fluidul LIPOMETRIC.

Dupa ce ai aflat cum functioneaza acest sistem de slabire revolutionar, LIPOMETRIC de la Vichy, tot ce iti ramane de facut este sa dai o raita prin farmacii si sa te grabesti sa-l achizitionezi , la pretul de 95 RON.

Si acum, pentru o actiune combinata de slabire+reducere a aspectului de ‘coaja de portocala’ , pentru orice produs din gama sa de Remodelare Corporala, Vichy iti ofera CADOU un ser LIPOCURE (in valoare de 93 RON) ce ataca celulita impregnata in doar 14 zile!

Cu LIPOMETRIC si LIPOCURE esti gata sa intampini vara intr-o forma de zile mari!



Kudika
17 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.