Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga un cadou de vara de la NIVEA special pentru aceasta vara

Membrele Kudika au incercat crema NIVEA VISAGE Q10 PLUS Light si ne vorbesc despre ingrijirea tenului. Tu cum ai grija de tenul tau?

Iata cate ceva din ce ne-au povestit cititoarele Kudika despre NIVEA VISAGE Q10 PLUS Light si ingrijirea tenului:

"E speciala pentru ten gras, doar ca spre deosebire de alte creme care au aceasta pretentie aceasta, chiar se potriveste unui astfel de ten. Ce inseamna asta? Intra extrem de repede in piele, nu lasa tenul uleios dar il hidrateaza, nu se scurge machiajul din cauza ei si nu astupa porii. Mai mult decat orice actioneaza toata ziua ca o bariera impotriva razelor UV si tenul isi pastreaza aspectul tanar si fresh. Si mai si miroase super fain !
Recomand sincer pentru toate reprezentantele sexului frumos ce au fost izestrate cu un ten gras sa foloseasca aceasta crema si nu vor fi dezamagite." (bebebeatrice)

"Crema antirid NIVEEA Q 10 PLUS LIGHT este foarte buna, are un continut fin si regenereaza pielea. Am fost la birou si mi-au zis colegii: Doamne ce bine arati, ce fata fina ai. Intra in piele repede si miroase super. Va spun ca sunt foarte multumita." (danutza_new)

" Pot spune ca eu sunt mare fan Nivea, de la cunoscuta crema simpla, sampon, spuma de baie, lapte de corp, lotiune de plaja pana la cremele de fatza, toate avand efectele asteptate. (...) Q10 Plus este intr-adevar o crema cu efect WAW , i-am luat-o cu ceva vreme in urma mamei mele si e extraordinar de multumita de ea. Nu numai ca se absoarbe rapid si e usoara, dar ii face tenul foarte luminos si curat, parca o intinereste astfel ca o complimentez in aproape fiecare zi . Chiar merita!" (mira_blue)

"Am avut ocazia, datorita recomandarii facute de kudika sa folosesc crema NIVEA VISAGE ANTI-WRINKLE Q10 PLUS LIGH. Am un ten mixt... super dificil... insa am ramas placut surprinsa sa observ ca nu-mi incarca tenul si in plus are o textura usoara.. care iti da o senzatie de racorire. Bine bine.... o sa spuneti.... anti-rid la 19 ani? eih da.... atentie! e pentru prevenirea formarii lor... si in plus... chiar si asa efectele se vad... am observat ca pana si micile semne, de la cosuri... sunt aproape invizibile acum.Sunt foarte incantata de crema... o recomand si sunt 100% sigura ca nu veti regreta! In rest sa aveti grija de voi si daruiti tenului vostru ce e mai bun,de la o alimentatie sanatoasa, demachiere zilnica si neaparat o crema buna! Sanatate multa !" (sally)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.