Membrele Kudika au incercat crema NIVEA VISAGE Q10 PLUS Light si ne vorbesc despre ingrijirea tenului. Tu cum ai grija de tenul tau?

Crema de maini in cele mai dragute recipiente

Vara este un anotimp in care nu trebuie sa uitam de ingrijirea tenului si in special de ingrijirea antirid. Kudika si NIVEA au ales 10 dintre cele mai active membre ale comunitatii pentru a testa textura cremei pentru ten gras NIVEA VISAGE Q10 PLUS Light SPF 15 - varianta light a celei mai de incredere creme anti-rid.

Intra pe forum, vezi ce au de spus cititoarele Kudika despre crema NIVEA VISAGE Q10 PLUS Light si intra in concurs. Scrie-ne pe forum cum ai grija de tenul tau pe timpul verii si poti castiga unul din cele 10 cadouri de vara de la NIVEA.

PARTICIPA ACUM!

Cremele anti-rid sunt in general mai grase, nefiind potrivite pentru tenul mixt cu tendinte de ingrasare. NIVEA VISAGE Q10 PLUS Light este special creata pentru tenul cu tendinte de ingrasare si reduce liniile fine in cateva ore, ridurile de expresie in 3 saptamani si ridurile adanci in doar 4 saptamani. Crema are o textura foarte usoara, previne blocarea porilor si asigura o protectie activa impotriva actiunii nocive a razelor UVA/UVB.

Pentru mai multe detalii intra pe www.nivea.ro

Ingrijirea tenului pe timpul verii

Ingrijirea tenului are particularitatile sale in functie de sezon deoarece factorii externi determina necesitatile nutritive ale pielii. Vara tenul se deshidrateaza prin pierdere masiva de apa, dar si in urma expunerii la razele ultraviolete. Tenul cu tendite de ingrasare are nevoie de ingrijire speciala prin aplicarea unor creme cu o textuta usoara, iar tenul normal se poate bucura de vara prin aplicarea unei creme pe baza de emulsie de apa.

Cum iti ingrijesti pielea pe timp de iarna
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: