Sunt fotomodel, iar job-ul meu implica foarte multe calatorii si un program extrem de incarcat, asa ca timpul meu liber este limitat. Dupa cum bine stiti aspectul meu trebuie sa fie mereu impecabil. Am un regim de viata sanatos, merg la fitness de trei ori pe saptamana (chiar si atunci cand sunt plecata), parul trebuie sa fie sanatos si stralucitor, iar dintii mei trebuie sa fie albi, zambetul meu trebuie sa fie impecabil mai ales pentru sedintele foto.

De curand m-am intors de la New York Fashion Week, de fiecare data cand ajung in America, cam de doua ori pe an, imi cumpar plasturi pentru albirea dintilor Crest Whitestrips. Este cel mai vandut produs pentru albirea dintilor din America, de fapt din lume. Si pe desupra este si cel mai recomandat produs de catre medicii stomatologi!

Cand am ajuns in Romania am cautat pe internet sa vad daca nu cumva acest produs minune se gaseste si la noi si am descoperit cu bucurie ca exista! Site-ul www.albirea-dintilor.com ofera toata gama de produse pe care o gasesti si in Statele Unite.

Prima mea grija a fost ca acest produs sa nu-mi atace smaltul sau sa dobandesc alte probleme in urma procedurii de albire, m-am linistit cand am vazut ca sunt recomandate de toti medicii stomatologi care te asigura ca dintii tai nu vor avea de suferit, ci din contra, vor arata pur si simplu extraordinar.

Gama Crest Whitestrips este destul de variata, de la produse clasice si pana la cele profesionale care iti ofera o albire mai rapida, in 3 zile! Dupa cum va spuneam mai sus am un program extrem de incarcat si sunt mereu pe drumuri, avione, bagaje etc., asa ca niciodata nu pot ajunge la stomatolog, stiti cum e... programare, intalnire s.a.m.d.

Benzile cu gel pentru albirea dintilor sunt foarte usor de folosit. Trebuie sa le porti doar 30 de minute de doua ori pe zi si au avantajul ca sunt invizibile, asa ca le pot purta cu usurinta in masina (cand merg spre o sedinta foto), chiar si la job in timp de imi este realizat machiajul sau in pauza de masa de la pranz.

Se aplica extrem de usor, ai nevoie de o oglinda si le aplici in cateva secunde. O banda sus, una jos si gata!

Timpul ma preseaza intotdeauna asa ca sunt extrem de multumita de rezultatele rapide pe care ti le ofera Crest Whitestrips. In doar trei zile deja acestea sunt vizibile. Toata lumea ma intreaba cum reusesc mereu sa am dinti atat de albi, dar asta este secretul meu si acum il impartasesc cu voi.

Rezultatele le garantez atat eu, cat si miile de persoane din lume care l-au folosit. Durata garantata este de 18 luni, in functie si de stilul tau de viata (fumat, cafea, vin rosu etc.).

Daca vrei sa comanzi acest produs sau ai alte intrebari legate de Crest Whitestrips, poti sa vizitezi site-ul www.albirea-dintilor.com, personalul este extrem de amabil si iti va raspunde la toate intrebarile.

E atat de usor sa ai un zambet frumos si dinti albi, incat nu pot sa-mi imaginez viata mea fara Crest Whitetrips! :)


  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...