(P)Reduceri de 50% la tratamente corporale! Obtine rapid silueta mult visata

Kudika
14 Iulie 2009

Dragele noastre, este deja mult prea cald, multe dintre noi au fost la mare si multe dintre noi s-au indreptat catre profesionistii care executa terapii de slabire si anticelulita! Orice ar fi, ne dorim sa fim frumoase! Ne dorim ca coapsele noastre sa fie mai subtiri, pulpele mai zvelte iar taliane - o dorim de viespe

Dragele noastre, este deja mult prea cald, multe dintre noi au fost la mare si …multe dintre noi s-au indreptat catre profesionistii care executa terapii de slabire si anticelulita! Orice ar fi, ne dorim sa fim frumoase! Ne dorim ca coapsele noastre sa fie mai subtiri, pulpele mai zvelte iar talia…ne - o dorim de viespe…

FARA CELULITA! O MISIUNE GREA PENTRU ORICARE FEMEIE…
UN CORP FRUMOS! DORINTA ORICAREI FEMEI…

Prin urmare, declaram razboi mult hulitei celulite si kilogramelor in plus. In acest sens, am adaptat preturile la absolut toate tratamentele, sperand ca lupta cu tot ceea ce inseamna celulita sa fie in avantajul dumneavoastra!

Va invitam sa descoperiti tratamentul de slabire care inlocuieste LIPOSUCTIA si care poate diminua de la prima sedinta stratul adipos. Slabire fara efort prin cavitatie cu ultrasunete de joasa frecventa!

Daca doriti sa efectuati tratamente puternic anticelulita, va stam la dispozitie cu 2 tipuri de vacuum, ambele extreme de eficace in tratarea si diminuarea celulitei: vacuum ULTRAFIT si vacuum endermologic DERMOCELL - echipament de ultima generatie din gama echipamentelor profesionale de estetica corporala, care lucreaza cu tehnologie DERMOHEALTH.

Cu Dermocell se realizeaza un masaj transdermic, (sub un flux continuu de aspiratie), care dezintegreaza grasimile subcutanate.Pentru o slabire echivalenta cu liposuctia va sugeram sa efectuati terapii de cavitatie, in sinergie cu impachetari cu alge marine sau cafea si terapii la Dermocell, iar strict pentru celulita (in functie de gradul ei) va sugeram sa efectuati terapii la Dermocell sau vacuum Ultrafit, masaj anticelulitic, cavitatie - pentru defibrozare sau diminuare de noduli celulitici, impachetari anticelulitice Pentru tonifiere va sugeram sa efectuati sedinte de electrostimulare.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri