Setari Cookie-uri

Remodelare corporala prin masaj anticelulitic

Celulita reprezinta o problema cu care multe femei se confrunta. De fapt, ea este o boala ce caracterizeaza straturile profunde ale pielii si este determinata de numerosi factori: alimentatie haotica, nesanatoasa, sedentarism, hidratare insuficienta, tulburari hormonale, lipsa sportului, dislipidemii, avitaminoze, stres etc.

Datorita mobilizarii intense a sangelui si actiunii agresive asupra pielii, acest masaj nu este indicat persoanelor ce au varice cu vene trombozate, celor ce au tulburari de coagulare, dermatite sau alte infectii ale pielii precum si celor care sufera de unele boli grave (hepatice, renale).

Masajul anticelulitic este efectuat numai de persoane specializate si calificate, iar daca apar vanatai se va scadea intensitatea masajului. De asemenea in timpul menstruatiei nu este recomandat masajul anticelulitic. Se recomanda ca pe toata perioada masajului sa se consume multe lichide pe zi, doi litri si sa se manance un kg de fructe sau legume pe zi, precum si peste de doua ori pe saptamana, doua oua pe saptamana si lactate.

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

Impachetarile anticelulitice – adio coaja de portocala

Citește și:

5 alimente care intensifica arderea grasimilor

7 moduri simple pentru a scapa rapid de stress

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.