(P) Reduceri de 50% la tratamente corporale la sfarsit de sezon estival!

Kudika
7 Septembrie 2009

Pentru o slabire rapida, echivalenta cu liposuctia va sugeram sa efectuati terapii de cavitatie, in sinergie cu impachetari cu alge marine sau cafea si terapii endermologice cu Dermocell, iar strict pentru celulita (in functie de gradul ei) va propunem sa efectuati terapii combinate Dermocell si vacuum Ultrafit, masaj anticelulitic si cavitatie-pentru defibrozare sau diminuare nodulilor celulitici. Pentru tonifiere va sugeram sa efectuati sedinte de electrostimulare.

PerfectContur continua campania :

FARA CELULITA! O MISIUNE GREA PENTRU ORICARE FEMEIE
UN CORP FRUMOS! DORINTA ORICAREI FEMEI

Prin urmare, va oferim un EXTRA DISCOUNT de pana la 20% pentru absolut toate tratamentele de remodelare corporala si slabire ultrarapida! Oferta este valabila in perioada 1-15 septembrie 2009.

Veti putea alege fara teama de a ramane fara bani tratamentul de ultima ora “slabire prin cavitatie cu ultrasunete de joasa frecventa”, cu un discount de pana la 45%. Astfel, puteti sa diminuati stratul adipos de pe burtica, coapse, pulpe stand confortabil, fara durere, gratie apartului de cavitatie Reform! Terapia de slabire cu ultrasunete cavitationale va ofera un nou contur corporal in numai 3 sedinte. Testele clinice au demonstrate o reducere, in medie cu 3/4 centimetri la prima sedinta si aproape cu 7/ 10 cm dupa 3 sedinţe. Terapia are efect instantaneu similar unei liposuctii chirurgicale si reduce grasimea localizata pentru totdeauna.

Daca doriti sa efectuati tratamente puternic anticelulitice, va stam la dispozitie cu 2 tipuri de vacuum, ambele extreme de eficace in tratarea si diminuarea celulitei-vacuum ULTRAFIT si vacuum endermologic DERMOCELL - echipament de ultima generatie din gama echipamentelor profesionale de estetica corporala, care lucreaza cu tehnologie DERMOHEALTH. Cu Dermocell se realizeaza un masaj transdermic, (sub un flux continuu de aspiratie), care dezintegreaza grasimile subcutanate.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri