Setari Cookie-uri

20 de produse pentru parul tau!

Indiferent de tipul si probelemele parului tau, noi iti recomandam 20 dintre cele mai noi produse pentru ingrijirea podoabei capilare pe care le poti gasi in acest moment in magazine si saloane. Macar unul dintre aceste produse iti va oferi solutia de care ai nevoie!

Stiai ca stralucirea se masoara din priviri?
Se masoara din modul in care EL te priveste atunci cand parul tau e perfect aranjat sau chiar din felul in care tot EL iti complimenteaza culoarea parului. Stralucirea ta spune multe despre tine: incredere in fortele proprii, grija fata de propria persoana, veselie, fericire, suras sincer si atragator. Pentru a-ti mentine toate aceste atribute, Henkel si Schwarzkopf te ajuta sa fii stralucitoare si de sarbatori!
Stralucirea tradusa prin culoare:
- Brillance Intense Couleur: Cu 15% mai multi pigmenti de culoare*, gama premium de vopsea de par de la Schwarzkopf, Brillance Intense Couleur, ofera o extra intensitate a culorii parului tau. In plus, datorita unicului amplificator de culoare “Diamond Shine” (cu polimeri), ce netezeste suprafata firului de par, noua gama Brilance promite mentinerea stralucirii si intensitatii parului tau, precum un diamant de 10 carate, chiar si dupa mai multe saptamani. Gama Brillance Intense-Couleur este disponibila in 3 nuante stralucitoare, inspirate de renumita cantareata de opera, Anna Netrebko: "Simfonie de Satin Auriu", "Duet de Saten Roscat" si "Compozitie de Negru Rosiatic", la un pret recomandat de: 21,89 Lei
*fata de restul nuantelor Brillance
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.