Astepti dragostea o viata. Iar dupa o lunga asteptare, poate, reusesti sa o intalnesti. Tii dieta de cand iti amintesti ca existi. Din cand in cand, poate, reusesti sa arati exact asa cum ti-ai dori. Astepti in permanenta pentru un poate...

Pantene este diferit: el actioneaza nu numai asupra radacinii, ci si asupra firului de par, prin doua mecanisme. Primul este un mecanism activ in care este implicat si metabolismul uman si anume repararea firului de la radacina, adica asigurarea ca parul ce va creste de acum inainte va fi frumos si sanatos.

Cel de-al doilea mecanism este pasiv si presupune actiunea samponului asupra firului de par. Altfel spus, chiar daca organismul tau nu mai poate repara parul deja crescut, samponul Pantene poate. Cum? Cu ajutorul formulei Amino-S, adica a aminosiliconatilor, care se distribuie pe toata lungimea firului si il repara, acoperind fisurile din structura acestuia, dandu-i stralucire si inlaturand astfel aspectul de par “ciufulit” datorat firelor rebele, degradate. In plus, pe langa aminosiliconati, Pantene contine in formula sa mai multe ingrediente care potenteaza si amplifica efectul Amino-S.

Asadar, sa ai un par mai frumos nu este magie, asa cum poate ti-ai imaginat, ci pura chimie, un reazultat al laboratoarelor Pantene pus la dispozitia ta. Incearca noul Pantene pe parul tau si cauta sa vezi rezultatele. Daca nu esti multumita, Pantene iti da banii inapoi!


* Rezistenta impotriva ruperii cauzate de pieptanare si stilizare, utilizand sampon si balsam fata de sampon fara continut de balsam.

* * Campanie valabila pana la 31 oct 2009 pentru produse cumparate in perioada 1 iulie – 21 octombrie 2009. Regulamentul campaniei este disponibil in mod gratuit la www.pgbalkans.com. Mai multe informatii disponibile la 021.204.7611, numar cu tarif normal.


  • Kudika

    Farmec relansează Gerovital H3 Equilibrium, gama de produse...

  • Kudika

    Nicole Scherzinger s-a logodit după 3 ani de relație cu Thom Evans

  • Kudika

    NIVEA sărbătorește 25 de ani de inovație Q10

  • Carmen Ioana Olteanu

    Massive Attack, Bring Me The Horizon, Queens of The Stone Age la...

  • Kudika

    Rutina ta de noapte devine un ritual holistic de îngrijire

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...