Setari Cookie-uri

(P) Chirurgia estetica te poate face frumoasa peste noapte!

N-am auzit pe nimeni niciodata sa spuna ca a reusit sa scape de un rid peste noapte cu ajutorul unei creme fantastice. Daca stau bine sa ma gandesc, nici macar pentru un cos nu am intalnit o crema care sa aiba un asemenea efect. N-am intalnit pe nimeni care sa fi scapat definitiv de vergeturi. Sau de celulita. N-am vazut inca niciun tratament nechirurgical care sa mareasca buzele definitiv, chiar daca mi-am petrecut toata tineretea testand tot soiul de rujuri cu efect de marire si tratandu-mi buzele cu ardei iute... deci sunt cunoscatoare. Cu sanii, e alta problema. Fiindca incerc de cativa ani tratamentul cu tinctura de marar si nu observ nici macar un rezultat Placebo.

Marirea buzelor, de exemplu, este tratamentul care m-a preocupat in primul si in primul rand fiindca, asa cum va spuneam mai sus, mi-am dorit intotdeauna buze carnoase, seducatoare, pasionale. Nu intr-un mod vulgar, ci natural, ca si cand natura singura le-ar fi lasat astfel.

Am descoperit ca exista tratamente lipsite de durere, fara anestezie si fara cicatrici. Se injecteaza o substanta adecvata tipului de rezultat pe care ti-l doresti. Tehnica pentru marirea DEFINITIVA a buzelor este des folosita mai ales in SUA si ISRAEL. Este o tehnica speciala de tratament prin injectarea de micro-picaturi. Acestea nu joaca rol de substanta de umplere, ci stimuleaza producerea de colagen si elastina astfel incat buza se mareste si se modeleaza cu tesutul propriu!

Inaintea injectarii substantei se va aplica o crema anestezica. Tehnica injectarii este diferita in functie de substanta aleasa. Este o procedura foarte simpla care dureaza 1-2 min.

In privinta rezultatelor, eu bag mana in foc fiindca le-am testat pe... buzele mele. Efectul este cat se poate de spectaculos si natural. Buzele se maresc considerabil dar natural (faptul ca substantele stimuleaza cresterea proprie a tesutul face ca aspectul buzelor sa fie unul placut, nu fortat).

Cat costa?

Se folosesc cele mai bune substante de ultima generatie ce sunt agreate si aprobate de organismele internationale din domeniul medicinii estetice. In functie de tipul tratamentului pretul variaza de la 350 Euro pana la 900 Euro [permanent] - in functie de dificultatea cazului, substantele alese si cantitatea folosita.

Unde se face?

Eu va recomand clinica doctorului Morad Iancu, Luxury Aesthetics, unde am gasit intreaga gama de tratamente pentru marirea buzelor si un personal primitor si prietenos care mi-a explicat intreaga procedura. Personalul este bine instruit, dar simpatic si cald. Dr. Iancu Morad a absolvit cu succes Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti perfectionandu-si educatia in arta medicinii estetice in clinici internationale de prestigiu, sub atenta indrumare a celor mai bun specialisti din domeniu din Israel si Statele Unite. Momentan este membru activ al: Colegiului Medicilor din Romania, Colegiului Medicilor Bucuresti, Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania.

Daca suni din partea Kudika beneficiezi de o reducere de 20% pentru orice tratament realizat aici.

Cearcanele sunt o alta probleme des intalnita. Un defect pe care nu-l poti corecta cu toti castravetii din lume! Oboseala, stresul, cea mai neinsemnata suparare, ba chiar si alimentatia nesanatoasa e zugravita pe chipul nostru sub forma inesteticelor cearcane.

Vestea buna este ca acest fenomen se poate trata foarte usor printr-o tehnica simpla cu rezultate imediate. Tratamentul nu este dureros si nu lasa cicatrice. Se realizeaza sub anestezie locala. Se injecteaza substanta de umplere naturala - acid hialuronic, colagen sau grasime proprie. Deoarece zona este foarte sensibila este indicat ca tratamentul sa fie realizat de un medic cu experienta. Tratamentul este scurt si te poti intoarce la activitatea ta chiar dupa tratament.

Cat costa?


Pretul difera in functie de complexitatea cazului si de tipul tratamentului ales, si incepe de la 300 Euro.

Unde se face?

La clinica doctorului Morad Iancu, Luxury Aesthetics, unde poti beneficia evident de reducerea de 20% daca suni si spui ca ai aflat de clinica de pe Kudika.

Ridurile, spaima oricarei femei din lume, beneficiaza de cel mai celebru tratament al chirurgiei estetice. De cativa ani pentru eliminarea ridurilor se folosesc substante de umplere numite fillere. Insusi cuvantul in sine, "filler", provine de la verbul "to fill", care tradus din limba engleza are semnificatia "a umple". Asadar, umplerea ridurilor este o tehnica relativ simpla, neinvaziva iar pericolul aparitiei unor complicatii este foarte scazut. In afara rolului de a augmenta, aceste substante sunt folosite si pentru a remodela iregularitati si imperfectiuni din zona faciala si a intregului corp, ba chiar si pentru tratarea cicatricelor. Se pot utiliza pentru toate tipurile de piele, au o structura inerta si sunt foarte bine acceptate de organism, iar aspectul va fi natural si estetic.

Tipul substantei de umplere poate fi ales impreuna cu medicul estetician care te va sfatui si iti va recomanda cea mai buna solutie pentru problema ta.

Cat costa?


Pretul difera in functie de complexitatea cazului si de tipul tratamentului ales.

Tratamentul cu botox de la 150 Euro;
Peeling-ul chimic de la 200 Euro;
Substanta de umplere de la 300 Euro

Unde se face?

La clinica doctorului Morad Iancu, Luxury Aesthetics, unde poti beneficia evident de reducerea de 20% daca suni si spui ca ai aflat de clinica de pe Kudika.

Te poti programa la Luxury Aesthetics prin:
telefon: 0723 17 13 16
email: morad@dr-iancu.com

Web: www.dr-iancu.com
Adresa: Bucuresti, Dorobanti
Str. Washington 48A, Sector 1





Kudika
22 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.