Setari Cookie-uri

Concurs Love Etc

Love Etc... - noul parfum exuberant, senzual, plin de viata ce intruchipeaza iubirea, fericirea, bunatatea si implinirea.

A fost special creat pentru The Body Shop de unul dintre cele mai fine ‘nasuri’ din lume - Dominique Ropion. Cu o experienta de 25 ani, el este creatorul unora dintre parfumurile de top binecunoscute si adorate in intreaga lume: Armani Code (2006), Lovely (2005), Euphoria (2005), Amarige (1991), Dune (1991), Ysatis (1986).

Numele “Love Etc...” semnifica iubirea in toate formele ei – “Etc...’’ vazut de fiecare dintre noi, ce inseamna el pentru fiecare dintre noi – imi iubesc prietenii,
imi sunt dragi anumite locuri, imi iubesc jobul, ador evenimentele...

Noua apa de parfum mai ‘bifeaza’ un inceput pentru The Body Shop –baza parfumului (sub numele de “Alcohol Denat” pe cutie) este din trestie de zahar cultivata organic, aprovizionata prin programul Community Trade din Ecuador.

Elibereaza forta iubirii !

Spune-ne in acest topic de forum Tu pe cine/ce iubesti ? Ne puteti impartasi povestile voastre de prietenie, dragoste sau experientele voastre de viata legate de aceasta persoana/acel ceva si puteti castiga unul dintre cele 14 premii oferite de The Body Shop.

Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum

Concursul se desfasoara in perioada 12-26 octombrie 2009.

PARTICIPA ACUM!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.