Mai multe
|
Love Etc... - noul parfum exuberant, senzual, plin de viata ce intruchipeaza iubirea, fericirea, bunatatea si implinirea. Este o combinatie de iasomie feminina cu note de vanilie si lemn de santal. Iasomia egipteana din Delta Nilului este culeasa manual, la rasaritul soarelui, de pe campurile acoperite de covoare de flori albe. Culesul este delicat, pentru a preveni ruperea petalelor fragile. Acesta este motivul pentru care florile de iasomie sunt culese de catre femei pentru ca degetele lor sunt mult mai fine. A fost special creat pentru The Body Shop de unul dintre cele mai fine ‘nasuri’ din lume - Dominique Ropion. Cu o experienta de 25 ani, el este creatorul unora dintre parfumurile de top binecunoscute si adorate in intreaga lume: Armani Code (2006), Lovely (2005), Euphoria (2005), Amarige (1991), Dune (1991), Ysatis (1986). Numele “Love Etc...” semnifica iubirea in toate formele ei – “Etc...’’ vazut de fiecare dintre noi, ce inseamna el pentru fiecare dintre noi – imi iubesc prietenii, imi sunt dragi anumite locuri, imi iubesc jobul, ador evenimentele... Noua apa de parfum mai ‘bifeaza’ un inceput pentru The Body Shop –baza parfumului (sub numele de “Alcohol Denat” pe cutie) este din trestie de zahar cultivata organic, aprovizionata prin programul Community Trade din Ecuador. Elibereaza forta iubirii ! Spune-ne in acest topic de forum Tu pe cine/ce iubesti ? Ne puteti impartasi povestile voastre de prietenie, dragoste sau experientele voastre de viata legate de aceasta persoana/acel ceva si puteti castiga unul dintre cele 14 premii oferite de The Body Shop. Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum Concursul se desfasoara in perioada 12-26 octombrie 2009. |
||
|
concursKudika Postat pe 11 Octombrie 2009 21:32 |
||
|---|---|---|
| Iubesc viata si asta imi da putere sa trec peste toate neplacerile ei,peste deceptii,probleme de tot felul.Am invatat ca o zi fara un zambet e o zi pierduta,si chiar si atunci cand iti vine sa plangi un zambet te va ajuta sa uiti de toate.Oameni nu pot sa iubesc,caci am fost inselata de prea multe ori si nu numai in dragoste ,ci si tradata de prieteni care s-au dovedit a fi falsi,prefer sa imi ocup timpul liber salvand cateii maidanezi ceea ce imi ofera o satisfactie de neimaginat,caci eu ii iubesc enorm si ei isi arata recunostinta zilnic si sunt de parere ca ei niciodata nu pot trada un om sau sa il faca sa sufere cu buna stiinta,si intr-adevar ei sunt cei mai buni prieteni ai omului..IUBESC TOT CE MA INCONJOARA DAR IN SCHIMB CER RESPECT SI NIMIC MAI MULT,,,Ador sa fiu frumoasa pentru mine sa ma simt bine tot timpul.Ma iubesc pe mine si asta ma face sa pot iubi si pe altcineva | ||
|
marynnaVypera Postat pe 11 Octombrie 2009 22:46 |
||
Ma simt fericita cand ma trezesc dimineata langa persoana pe care o iubesc, ma simt fericita cand stiu ca cineva isi face griji pentru mine sau se bucura pentru succesele mele, cand sunt apreciata de oameni care nu imi sunt apropiati, ma simt fericita cand stiu ca am ajutat pe cineva, sau cand cineva apeleaza la mine pentru un sfat.Nu putem sa fim fericiti daca suntem singuri, sau cel putin eu nu pot fi fericita singura. Fericirea noastra depinde intotdeauna de relatiile pe care le aveam cu tot ce ne inconjoara. Sunt fericita atunci cand reusesc sa am din tot ceeea ce-mi doresc cate putin. Cu optimism inainte spre FERICIRE !
|
||
|
|
||
|
andreeac85 Postat pe 11 Octombrie 2009 23:17 |
||
Sa iubesti cu adevarat si totodata sa ti se raspunda e ceva...divin.Oricate probleme ai avea de sanatate sau de orice fel, atunci cand te trezesti langa cel pe care il iubesti VIATA CAPATA UN SENS.Ceea ce ma bucur enorm e faptul ca eu nu am suferit din dragoste deoarece o singura persoana am iubit si o iubesc ,sotul meu, langa care ma trezesc.Lumea uita sa iubeasca cu adevarat.Multe cupluri din jur la vad reci, se casatoresc doar de frica sa nu ramana singuri.Pacat. Iubirea este un sentiment unic ce ramane vesnic, nu asa cum mi-a spus cineva: "la inceput e iubire, apoi ramane respectul".Eu sunt cu cel pe care il iubesc de 17 ani , dar sentimentele sunt la fel de puternice.
|
||
|
mysa20 Postat pe 12 Octombrie 2009 07:57 |
||
|
interesanta tema... iubirea face parte din viata fiecaruia, ne umple sufletul de fericire si ne face sa fim cuprinsi de emotie ... cel mai mult imi iubesc baietelul de 4 ani....zambetul lui ma face sa uit de greutati si probleme, mangaierea lui ma face sa ma simt implinita si sa iubesc viata, si cand imi spune "mami, te iubesc" sunt cel mai fericit om din lume! |
||
|
rosanita Postat pe 12 Octombrie 2009 11:53 |
||
Foarte frumoasa si interesanta aceasta tema... Iubirea...sublim sentiment...nu cred ca exista ceva mai frumos si mai important decat atunci cand iubesti si esti iubita... Eu o iubesc cu toata fiinta mea pe fetita mea Antonia, de 1 anisor si 5 luni...ea este totul pentru mine, este sufletul meu, aerul pe care il respir, este viata mea!...fara ea nu as putea sa traiesc si nu as putea sa fiu fericita...ea este totul pentru mine! Il iubesc enorm si pe sotul meu, el fiind jumatatea mea si sufletul meu pereche....este iubirea mea! Il iubesc pentru ca ma iubeste, ma respecta, este un sot si un tatic minunat... Imi iubesc parintii, sora si fratele meu pentru iubirea neconditionata pe care mi-au oferit-o, si pentru ca imi sunt mereu aproape si unde mereu voi gasi un umar pe care sa pot plange la nevoie.... Imi iubesc si prietenii, pentru simplu motiv ca stiu sa fie prieteni adevarati... Fara fetita si sotul meu, fara familia si prietenii mei, nu as avea nimic si nu as mai sti ce este iubirea...
|
||
|
redrosse Postat pe 12 Octombrie 2009 12:50 |
||
| Viata este frumoasa si eu o iubesc foarte mult, vreau sa traiesc, sa iubesc si sa fiu iubita. | ||
|
serban_eugenia Postat pe 12 Octombrie 2009 13:35 |
||
| Iubesc si pretuiesc fiecare detaliu din aceasta lume.... | ||
|
londonik Postat pe 12 Octombrie 2009 14:13 |
||
pe cine iubesc?...imi iubesc mult sotul....il iubesc pentru atitudinea sa, inteligenta, felul in care ma priveste si in care se poarta cu mine, il iubesc pentru ca stie sa imi faca fiecare zi mai frumoasa si pentru ca de fiecare data cand ma gandesc la el incep sa zambesc, il mai iubesc si pentru ca nu ii e teama sa fie el in fiecare clipa, pentru ca are incredere in mine, pentru ca ma ambitioneaza sa devin un om mai bun si mai puternic, pentru ca face din lucrurile banale cele mai frumoase bucurii, il iubesc pentru ca nu ma indoiesc ca il iubesc. Bineinteles, are si defecte, pentru ca nimeni nu e perfect. Dar nu ma deranjeaza defectele lui, pe cat imi plac calitatile Nu pot sa enumar acum toate lucrurile care imi plac la el si care ma determina sa il iubesc....... de ce il iubesc?...pt ca emana o senzatie de forta,de fermitate si indrazneala....pt.ca imi ofera un umar puternic pe care sa ma sprijin.......pt ca imi admira feminitatea.....pt ca ma critica atunci cind gresesc.....pt ca imi face mofturile chiar si atunci cind gresesc.....pt ca uneori gindeste si pt mine atunci cind eu simt si pt el......sunt atitea cuvinte minunate ca nu ajung niciodata sa se sfirseasca...il iubesc ca exista..si il iubesc ca este al meu...sufletul meu pereche
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 12 Octombrie 2009 14:30 |
||
| Eu ma iubesc pe mine. | ||
|
alexandra_blonda Postat pe 12 Octombrie 2009 14:53 |
||
|
A iubi este insasi legea vietii. Daca invatam plini de iubire (cu pasiune) vom memora si vom intelege mult mai usor. Daca ascultam cu iubire, vom auzi mai multe si mult mai bine. Daca vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor capata o forta neinchipuit de mare. Daca vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor si profund ca al unui copil. Daca vom gandi atunci cand suntem plini de iubire, gandurile noastre vor capata profunzime si stralucire |
||
|
tzoko79 Postat pe 12 Octombrie 2009 15:21 |
||
| Dragostea are un miros unic,fara dragoste nu am putea trai,parfumul ei ne face sa visam ,sa fim fericiti,sa ne simtim in al noulea cel,sa fim unice si pline de viata. | ||
|
puiut05 Postat pe 12 Octombrie 2009 15:36 |
||
A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta.Iubirea inseamna daruirre totala, inseamna uitare de sine. Si, asa cum se intampla in lumea spirituala, plina de paradoxuri,. abia atunci cand vom uita de sine vom incepe sa ne reamintim de sine.
|
||
|
nino_tz Postat pe 12 Octombrie 2009 15:39 |
||
|
buna! pai ne cunoastem de mai mult timp de mai multi ani aveam prieteni comuni pana acum 2 ani cand am iesit la o pizza apoi am plecat la munte vreo sapt am fost impreuna de craciun si revelion cu prietenii la munte apoi la mare... si totv asa... nimic special cam banal.... |
||
|
kudika022622 Postat pe 12 Octombrie 2009 15:45 |
||
| Sa invatam sa iubim cu adevarat, fara a cere vreodata ceva in schimbul iubirii noastre. Ba din potriva, sa ne bucuram ca ni se permite sa manifestam iubirea. Par nebunesti aceste cuvinte astazi cand o asemenea iubire este aproape de negasit. N-o mai intalnim nici in filme (nici macar in filmele de desene animate). Dar atata timp cat cineva o mai pomeneste si isi doreste din toata inima sa o manifeste, mai exista o speranta ca ea sa renasca. Iubiti-va din toata inima pe voi insiva si nu va fie rusine de aceasta iubire. Foarte multi oameni se urasc pe ei insisi, de cele mai multe ori fara un motiv real, doar din plictiseala sau o ignoranta crasa. Iubiti-va asa cum sunteti daca doriti sa va transformati. Nu asteptati sa va transformati pentru a ajunge sa va iubiti, pentru ca nimic nu poate fi transformat in bine, in lipsa iubirii. | ||
|
olga_bro Postat pe 12 Octombrie 2009 16:40 |
||
| iubesc viata, imi iubesc prietenul, armonia, culorile naturii, aerul proaspat de dimineata, perfectiunea. | ||
|
munequita Postat pe 12 Octombrie 2009 16:50 |
||
| Imi iubesc baietelul, iubesc cartile, viata, casa in care am copilarit, oamenii din viata mea, animalele. | ||
|
kudika067706 Postat pe 12 Octombrie 2009 16:54 |
||
| Eu imi iubesc din toata inima copilasul care are 11 luni, el ma facut sa vad lumea altfel, sa fiu mai ingaduitoare, sa fiu mai buna si mai rabdatoare imi iubesc sotul care este punctul meu de sprijin si fara de care nu as fi ceea ce sunt acuma, imi iubesc parintii care mi-au dat viata, imi iubesc fratele care ma iubeste si el la randul sau si iubesc viata cu urcusurile si coborasurile sale | ||
|
karmen_kk Postat pe 12 Octombrie 2009 17:00 |
||
| Eu iubesc viata alaturi de sufletul meu pereche deoarece asa cum se zice ca undeva acolo avem perechea eu una mi-am gasit-o si nu am nici un dubiu | ||
|
stefinica Postat pe 12 Octombrie 2009 19:41 |
||
| desi este greu eu iubesc libertatea si viata cu grele si bune | ||
|
paraviorica Postat pe 12 Octombrie 2009 19:46 |
||
|
iubirea...este cel mai inaltator si sublim sentiment fara iubire viata ar fi searbada, nu am sti sa fim mai buni....nu am sti sa daruim......lumea ar fi egoista... de aceea iubesc viata, imi iubesc copiii, sotul, familia, prietenii, colegii, pe toti cei care fac bine, sant cu sufletul bun... doar iubirea ne face mai buni, te face sa traiesti cu emotie , te face sa plangi sau sa razi, te face sa creezi, sa visezi .....
|
||
|
gabrielamoca Postat pe 12 Octombrie 2009 20:00 |
||
|
Mmmm...cred ca iubesc ca toata lumea tot ce ma inconjoara,familia si tot ce este frumos. In primul rand Iubesc ziua in care m-am casatorit si bineinteles pe alesul inimii mele...iubesc mireasma scutecelor copilasilor mei si zilele cand ii alaptam si ii tineam strans la pieptul meu ...emotille care ma napadeau in acele momente unice care am sa le port alaturi de sufletul meu.Iubesc amintirile copilasiei mele si vacantele petrecute la bunici la tara.Iubesc iesirile in aer liber alaturi de familie si prieteni.Iubesc lucrurile simple cum ar fi...cafeaua de dimineata.Iubesc florile si ciripitul pasarelelor ...Iubesc aroma fructelor imbinata cu mireasma florilor...Si nu in ultimul rand...iubesc felul meu de a fi...vesela si vesnic tanara...si sper ca asa voi ramane pana la adanci batraneti... Fara puritatea iubirii nu exista ...casnicie...familie...fericire. |
||
|
aanalis Postat pe 12 Octombrie 2009 22:16 |
||
|
Super tema Eu imi iubesc sotul tare mult ne-am cunoscut la locul de munca si de atunci am luptat sa fim impreuna ,nimeni si nimic nu ne-a putut desparti avem 3 ani de cand ne-am casatorit si cel mai frumos dar conceput din iubirea noastra,un baietel de un an si 4 luni,iubim amandoi acest copilas . Nu stiu ce m-asi face fara ei doi,cred ca viata nu ar avea sens,in fiecare zi le spun la amandoi ca ii iubesc tare mult / |
||
|
ciocoiumihaela22 Postat pe 13 Octombrie 2009 01:16 |
||
|
Pe cine iubesc? o intrebare mai mult sau mai putin dificila, dar potrivita perioadei...., o intrebare care ma face sa refac scenarii din trecut si care ma indeamna sa lupt in continuare. Iubesc viata si tot ce e frumos, iubesc natura si ziua de azi care e posomorata si rece....Imi iubesc mama de care imi e dor, imi iubesc tatal care e alaturi de mine....imi iubesc serviciul si ceea ce fac, ma iubesc pe mine ca sunt o luptatoare si am curajul necesar sa merg mai departe peste toate rautatile vietii....iubesc iubirea si sentimentul dragostei....iubesc rautatile celor din jur si chair imi iubesc dusmanii, ii inteleg si mai ales le multumesc ca m-au facut sa ii iubesc....imi iubesc ursuletul care imi tine de urat in noptile reci, care ma asculta linistit si ma lasa sa plang pana imi gasesc linistea......imi iubesc aproapele si asta imi da putere de viata, liniste si chiar vointa multa. Iubesc si imi doresc sa fiu iubita, iubesc pentru ca asta ma impulsioneaza, asta ma inveseleste, asta imi reda zambetul si ma alina. Peste toate rautatile vietii, peste toate aglomeratia si zapaceala acestei lumi "nebune" eu iubesc si ma simt multumita |
||
|
iuliaiulia Postat pe 13 Octombrie 2009 06:42 |
||
| Am iubit,am fost inselata,dar nu regret nici un moment al vietii mele.Acum iubirea mea cea mare se numeste Petra,fetita mea . | ||
|
petrutza_crinutza Postat pe 13 Octombrie 2009 07:16 |
||
| Cred ca in primul rand as putea spune ca ma iubesc pe mine, de aceea imi doresc acest parfum si pentru ca as mirosi frumos si i-as ravasi cu prezenta mea, ma vor iubi si altii. Il iubesc pe sotul meu, desi ma enerveaza in fiecare zi. Ii iubesc si pe copiii mei, desi tot timpul au nevoie de ceva, altceva nou. Iubesc viata, pentru ca imi da in fiecare zi posibilitatea de a zambi un pic si de a vedea partea frumoasa a lucrurilor. Imi iubesc familia si prietenii pentru ca sunt alaturi de mine si la bine si la greu, dar mai ales la distractie :). | ||
|
cescutza Postat pe 13 Octombrie 2009 07:33 |
||
|
Buna fetelor! Fac parte din norocoasele care isi iubesc ... sotul. Cu toate ca inainte de nunta am avut parte de un fel de criza, mi-ar fi placut sa fi cunoscut si alti oameni. Ei bine, mi-a trecut si faza asta. Suntem impreuna de 6 ani, am trecut peste dezaprobarea parintilor mei, incercam acum sa trecem peste faza locuirii cu soacra si sa ne luam un apartament sau ceva... Dupa aceea, cine stie, poate un copil... Am avut o nunta frumoasa si continuam viata. Imi doresc doar sa ne intelegem tot asa si in viitor. |
||
|
babi1984 Postat pe 13 Octombrie 2009 08:10 |
||
|
Iubirea este suprema lege a universului: lege misterioasã care guverneazã ºi orânduieºte totul, de la atomul neînsufleþit pânã la fiinþele raþionale: de la ea pleacã ºi spre ea converg, ca spre un centru de irezistibilã atracþie, toate gândurile ºi acþiunile noastre. Eu una nu pot trai fara iubire.Daca ma cert cu iubitul meu sunt ca si fara aer, el este aerul meu, prin el respir.Nu a fost dragoste la prima vedere, chiar nu ne-am placut la inceput, dar asa cum este facut pe lumea asta am ajuns sa iesim impreuna chiar daca nu ne placeam. Pe urma a venit dragostea si acum suntem de nedespartit.Asa ca niciodata sa nu spui niciodata pentru ca dragostea are cai foarte incurcate. |
||
|
alinna_elena Postat pe 13 Octombrie 2009 08:16 |
||
| A IUBI......GREU DE DEFINIT, TOT CEEA CE NE INCONJOARA ESTE IUBIRE | ||
|
fuga Postat pe 13 Octombrie 2009 08:29 |
||
| Iubesc surasul copiluimeu,iubesc cand imi zice mama te iubesc,cand ma strange tare la pieptul lui micut,cand rade,cand mananca cu pofta,cand ne plimbam,cand stam impreuna! imi iubesc sotul,tatal copilului meu,iubesc cand ma alinta,cand ma iubeste,cand ma saruta,cand ma linisteste,cand ma sprijina si ma ocroteste. Imi iubesc tatal care mi-a dat viata ,iubesc sora mea cea draga ,inocenta si naiva,iubesc viata,florile,prietenii si momentele fericite din viata mea! | ||
|
alidascalu Postat pe 13 Octombrie 2009 08:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Kudika si NIVEA te invita la un dialog despre frumusete | 311 | De la: bika82 23 Februarie 2010 10:08 |
| Concurs: Castiga un roman cu autograf de Paulo Coelho! | 678 | De la: concursKudika 24 Februarie 2012 21:18 |
| Castiga o pereche de pantofi Pixie Shoes! | 753 | De la: concursKudika 19 Noiembrie 2010 11:53 |
|
|
||
| Concurs Meli Melo – Paris | 228 | De la: concursKudika 5 Ianuarie 2010 12:03 |
| Concurs: Charm te rasfata cu bijuterii Swarovski! | 1614 | De la: concursKudika 21 Aprilie 2010 14:40 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.