Setari Cookie-uri

Frumusete pe fuga

De multe ori ni se pare ca e din ce in ca mai greu sa gasim timp pentru noi. Jongland zilnic cu abilitate de invidiat cu grijile de la serviciu, cu treburile de acasa, cu responsabilitatile familiale si cu alte coordonate ale unei existente normale, ne vedem nevoite sa taiem din ce in ce mai mult din timpul rezervat noua. Cand in fiecare zi trebuie sa trecem printr-o pagina intreaga de agenda (ticsita cu sarcini), cine mai are timp sa stea ore intregi intr-un salon de infrumusetare pentru un tratament cosmetic sau alte asemenea placeri vinovate?

De asemenea, pentru a salva timp incearca sa te gandesti inca din timpul dusului de dimineata la felul in care vrei sa iti aranjezi parul. Coafeaza-l apoi rapid cu o perie rotunda si cu un feon. Foloseste peria rotunda doar dupa ce parul s-a zvantat bine. In caz contrar vei munci degeaba.

Machiaj rapid Daca ai parul gras si nu ai timp sa il speli incearca urmatorul truc. Presara putina pudra translucida in par avand grija sa o directionezi mai mult spre radacini. Intinde-o cu ajutorul unei perii de par insa nu insista foarte mult la radacina deoarece vei stimuli scalpul sa produca si mai mult sebum. Pudra va absorbi grasimile din par insa o cantitate prea mare din aceasta il va face sa para incarcat.

Un alt sfat util cand vine vorba de par e sa iti cumperi din timp agrafe de par, clestisori si alte asemenea accesorii in diferite culori. Daca nu ai chef sau timp sa iti aranjezi parul le poti folosi pentru a-l aduna intr-un coc lejer si rapid.

Daca nu vrei sa iti prinzi parul in coc sau coada, atunci ia putina spuma de par, aplic-oo si trece-ti degetele prin par de cateva ori. Cand ajungi spre varfuri aduna-le in palme si ciufuleste-ti putin parul.

machiaj simplu 3. Opteaza pentru un machiaj simplu

Daca esti in lipsa de timp atunci un machiaj complicat facut dupa toate regulile artei nu e cea mai buna idee. In plus, la un machiaj simplu nu prea ai ce gresi.

In primul rand hidrateaza fata cu o lotiune potrivita. Indiferent de tipul de ten, sau de criza de timp in care esti, acest pas nu trebuie sa lipseasca. Ai grija ca aceasta sa intre bine in piele inainte de a aplica machiajul.

Renunta la farduri si fond de ten (daca poti) deoarece iti mananca din timp. Daca ai totusi pete pe fata si cearcane atunci nu trebuie sa renunti sub nici o forma la corector si anticearcan. Acopera zonele problema si ai grija sa nu se vada diferente intre culoarea naturala a tenului si aceste zone. Foloseste putina pudra translucida pentru a te asigura ca anticearcanul si corectorul raman unde le-ai pus.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.