Setari Cookie-uri

Frumusete pe fuga

De multe ori ni se pare ca e din ce in ca mai greu sa gasim timp pentru noi. Jongland zilnic cu abilitate de invidiat cu grijile de la serviciu, cu treburile de acasa, cu responsabilitatile familiale si cu alte coordonate ale unei existente normale, ne vedem nevoite sa taiem din ce in ce mai mult din timpul rezervat noua. Cand in fiecare zi trebuie sa trecem printr-o pagina intreaga de agenda (ticsita cu sarcini), cine mai are timp sa stea ore intregi intr-un salon de infrumusetare pentru un tratament cosmetic sau alte asemenea placeri vinovate?

Aplica un strat de rimel pe gene si contureaza-ti linia superioara a ochilor cu dermatograf. Pe buze foloseste putin lip gloss. Poti opta si pentru un ruj, chiar si in culori mai puternice (daca se potriveste vestimentatiei).

Foarte utile in “machiajul pe fuga” sunt produsele cu functii multiple, spre exemplu cele ce combina rujul cu blush-ul eventual si cu fardul. Daca poti folosi un singur produs pentru mai multe actiuni atunci timpul acordat intregului proces va scadea.

Machiaj rapid 4. Trusa pentru urgente

Daca in zilele normale e mai putin probabil sa ai nevoie de o trusa de urgenta pentru a-ti reface machiajul, in cazul unui machiaj de viteza aceasta se poate dovedi binevenita. Aceasta trusa ar trebui sa contina cateva produse ce ar putea repara micile probleme, redand tenului senzatia de prospetime.

Daca ai tenul uscat iar locul in care lucrezi e calduros (sau daca petreci mult timp afara) atunci pune-ti in geanta niste apa minerala intr-un pulverizator micut. In cazul in care tenul se ususca excesiv pulverizeaza putina apa pe fata. Astfel iti vei reimprospata fata cu un minim de efort.

Daca ai tenul gras atunci nu uita sa iti strecori in geanta si o cutiuta cu pudra. Daca peste zi fata ta va incepe sa straluceasca in zonele problema (obraji, nas, frunte, barbie) poti aplica putina pudra peste acestea.

Ultimul produs ce trebuie sa isi faca loc in geanta e lip glossul sau rujul. In caz ca acesta dispare de pe buze peste zi, si e mai mult ca sigur ca asa se va intampla, poti rezolva rapid problema.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.