Setari Cookie-uri

Fii Frumoasa de Sarbatori!

Decembrie bate la usi astfel incat nu mai e mult si vom intra oficial in nebunia sarbatorilor de iarna. Spun oficial deoarece deja se pot vedea prin magazine ofertele specifice Craciunului iar lumea parca e un pic mai animata la gandul vacantei si a petrecerilor aferente. Prin urmare a venit si timpul sa acorzi o atentie sporita ingrijirii astfel incat noul an sa te surprinda in cea mai buna forma posibila.

Decembrie bate la usi astfel incat nu mai e mult si vom intra oficial in nebunia sarbatorilor de iarna. Spun oficial deoarece deja se pot vedea prin magazine ofertele specifice Craciunului iar lumea parca e un pic mai animata la gandul vacantei si a petrecerilor aferente. Prin urmare a venit si timpul sa acorzi o atentie sporita ingrijirii astfel incat noul an sa te “surprinda” in cea mai buna forma posibila.

Nu e niciodata prea devreme sa te ocupi de frumusetea ta, insa stim ca uneori mai ai nevoie de un mic impuls pentru a-ti sacrifica din putinul timp liber pe care il ai. De data aceasta impulsul e reprezentat chiar de sarbatorilor ce se apropie in pas vesel. Si cum conditiile atmosferice din timpul iernii nu prea tin cu frumusetea noastra ti-am pregatit cateva mici sfaturi care sa te ajute sa treci cu bine peste prima luna de iarna si sa atragi toate privirile la petrecerile ce urmeaza.

1. Exfoliaza, exfoliaza si din nou exfoliaza

Exfoliaza-ti pielea de doua ori pe saptamana cu miscari usoare pentru a nu o irita. Multe femei considera ca e mai bine sa frece pielea puternic cu scrub astfel incat sa se asigure ca indeparteaza stratul de celule moarte. In realitate asta nu face decat sa afecteze pielea uscand-o excesiv si zgariind-o. In plus, ramasitele bronzului din vara vor disparea mai repede. Prin urmare, pentru a-ti proteja pielea dar si pentru a mai pastra acea stralucire de vara si pe timp rece, exfoliaza usor pielea fie cu un scrub din comert sau unul facut in casa dupa o reteta naturista (vezi aici).

Expertii te sfatuiesc ca pe timpul iernii, inainte de a aplica scrub-ul, sa masezi usor pielea cu ulei de trandafir (e mai putin gras decat uleiul de masline sau alte astfel de uleiuri). Aceasta va oferi pielii un strat suplimentar de protectie. In felul acesta pana la sarbatori pielea ta va fi curata si stralucitoare.

In plus, daca vrei ca de sarbatori sa ai acea stralucire de vara fara a parea insa deplasata, acum e momentul sa incepi o bronzare treptata.

2. Hidratarea e cheia frumusetii

Indiferent ca e vara sau iarna, hidratarea e cea mai bune solutie pentru o piele frumoasa si tanara. Si cum hidratarea se face atat din interior cat si din exterior ti se recomanda sa bei multa apa (indepartand bauturile acidulate si alcoolul din dieta) dar si sa folosesti creme si lotiuni pentru a-ti proteja fiecare particica a corpului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.