Setari Cookie-uri

Par sanatos pe timp friguros

O data cu frigul aprig au venit si problemele podoabei capilare. Parul fie se ingrasa mai repede, fie se usuca mai tare si pana si parul normal pare sa nu isi mai mentina stralucirea cu atata usurinta. Daca vara trebuia sa ne ocupam cu atentie de par pentru a nu se arde si decolora de la soare, nu am scapat de griji nici odata cu venirea anotimpului rece.

4. Masca pentru volum

Pentru aceasta masca ai nevoie de 2 lingurite de melasa, 2 lingurite de gelatina fara arome sau coloranti, 1 lingurita de lapte condensat si 1 lingurita de bere pe care ai lasat-o sa se rasufle. Daca ai parul des sau foarte lung dubleaza cantitatile. Amesteca bine ingredientele, trece-ti peria de par prin amestec si piaptana cu grija parul astfel incat sa se acopere cu solutia obtinuta. Acopera cu o casca de dus sau folie alimentara si apoi cu un prosop incalzit. Dupa 30 de minute clateste parul cu apa calda si apoi samponeaza-ti parul ca de obicei.

5. Banana smoothie pentru par degradat

Amesteca bine o banana sfaramata cu un ou (galbenus si albus), 3 lingurite de miere de albine, 3 lingurite de lapte si 3 lingurite de ulei de masline. Aplica pasta obtinuta pe parul umed, acopera capul ca la masca anterioara si las-o sa actioneze pentru 20-30 de minute. Indeparteaz-o cu ajutorul unui sampon masand scalpul cu grija.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.